FDB.PL 1179 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

fdb.. wersja 2.0 ;] 10
Neo10

Oooooooo ;] Jaka nagła nie zapowiedziana zmiana ;] Jak to teraz wszystko dziwnie wygląda heh ;D Ale pewnie trzeba się przyzwyczaić ;]

Anita_Nowakowska

Teraz pozostaje tylko zmiana podstron i dodawanie nowych opcji…

Grzegorz_Derebecki

> Anita Nowakowska o 2008-01-23 02:07:07 napisał:
>
> Teraz pozostaje tylko zmiana podstron i dodawanie nowych opcji…

"tylko" w tym znaczeniu oznacza – bardzo dużo, trudno, wiele, ogromnie :D

Trophy

Rzeczywiście chyba o forum już zapomnieli. ;)

Roger

o, tak tu trochę orange’owo

sam001

A jeszcze takei pytanie, może od razu jak zmienia się wygląd to zrobić to w stylu a’la grono.net ? Że po zalogowaniu możesz wybrać swój własny styl? (tj np kolory i np niekiedy jak wyjdzie jakaś wielka produkcja to zrobić na szybkiego nowy styl pod reklame filmu) to takie rozważania przyszłościowo zanim nie skończysz tego co robisz:)

Elros

> sam001 o 2008-01-28 19:16:21 napisał:
>
> A jeszcze takei pytanie, może od razu jak zmienia się wygląd to zrobić to w
> stylu a’la grono.net ? Że po zalogowaniu możesz wybrać swój własny styl?
> (tj np kolory i np niekiedy jak wyjdzie jakaś wielka produkcja to zrobić na
> szybkiego nowy styl pod reklame filmu) to takie rozważania przyszłościowo
> zanim nie skończysz tego co robisz:)

Kolory to dopiero początek. Ja byłbym za wybraniem innych tzw. skórek ;)
Wiem, że z tym jest kupa roboty, no, ale wygląda to wtedy bardzo efektownie.

sam001

Mówimy o tym samym tylko ze innymi słowami :)

Elros

> sam001 o 2008-02-02 10:04:38 napisał:
>
> Mówimy o tym samym tylko ze innymi słowami :)

Ach, no chyba że.
Na grono.net nigdy nie byłem, ale widziałem już strony ze zmieniającymi się tematami barw.

Ronaldinho

Beznadziejnie sprawa wygląda z blogami na stronie głównej, pojawiają się tylko nowe tematy, nie ma forum ogólnego na głównej stronie, przez ma się uczucie niesamowitego zastoju strony.

mysza_007

dokładnie jestem tego samego zdania..pisałem nawet to do adminów , ze strona stala sie martwa…..zobaczymy co dalej

1 cytat z bloga :
no rozumiem Twoje podejście , ale moim zdaniem "ZABIJACIE" "żywość" tego serwisu…..to tylko utrudnia sprawe , bo np trzeba specjalnie na forum wejść , albo szukać użytkownika aby sprawdzić czy coś odpisał…….moim zdaniem to są tylko utrudnienia w komunikacji …………mi sie to nie podoba !!!!!!!!!!

edit: i myśle ,ze serwis na tym tylko straci…..zmiana wyglądu na + ale "grywalność" , ze tak sie wyrażę to na minus

2 ccytat z innego bloga:
a mi sie tylko nie podoba najbardziej ze nie ma bi9eżących tematów na forum i że jak ktoś na blogu odpowie to tez nie wyskakuje….to sa tylko moim zdaniem utrudnienia w komunikacji (1-ze trzeba na forum wchodzic specjalnie i szukac czy ktos cos napisal , 2- szukac użytkownika czu cos odpisal na blogu) to sprawia moim zdaniem ze serwis stal sie troche martwy……..zmiana wyglądu oczywiście na plus

edit: no może forum jeszcze ujdzie , ale ta zmiana z blogami to moim zdaniem nieporozumienie……..
nie obchodzi mnie kogo blog jest bardziej popularny czy mniej , czasem są ciekawe dyskusje po prostu i sie dolączam , a tak to nic nie wiadomo i nie widać…….forum jeszcze ujdzie………

dobra , jest niby obietnica , ze blogi doczekaja sie osobnej strony jak forum ale póki co to zdecydowanie minus w tej kwestii

Proszę czekać…