Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
> Anita Nowakowska o 2008-01-23 02:07:07 napisał:
>
> Teraz pozostaje tylko zmiana podstron i dodawanie nowych opcji…
"tylko" w tym znaczeniu oznacza – bardzo dużo, trudno, wiele, ogromnie :D
A jeszcze takei pytanie, może od razu jak zmienia się wygląd to zrobić to w stylu a’la grono.net ? Że po zalogowaniu możesz wybrać swój własny styl? (tj np kolory i np niekiedy jak wyjdzie jakaś wielka produkcja to zrobić na szybkiego nowy styl pod reklame filmu) to takie rozważania przyszłościowo zanim nie skończysz tego co robisz:)
> sam001 o 2008-01-28 19:16:21 napisał:
>
> A jeszcze takei pytanie, może od razu jak zmienia się wygląd to zrobić to w
> stylu a’la grono.net ? Że po zalogowaniu możesz wybrać swój własny styl?
> (tj np kolory i np niekiedy jak wyjdzie jakaś wielka produkcja to zrobić na
> szybkiego nowy styl pod reklame filmu) to takie rozważania przyszłościowo
> zanim nie skończysz tego co robisz:)
Kolory to dopiero początek. Ja byłbym za wybraniem innych tzw. skórek ;)
Wiem, że z tym jest kupa roboty, no, ale wygląda to wtedy bardzo efektownie.
Beznadziejnie sprawa wygląda z blogami na stronie głównej, pojawiają się tylko nowe tematy, nie ma forum ogólnego na głównej stronie, przez ma się uczucie niesamowitego zastoju strony.
dokładnie jestem tego samego zdania..pisałem nawet to do adminów , ze strona stala sie martwa…..zobaczymy co dalej
1 cytat z bloga :
no rozumiem Twoje podejście , ale moim zdaniem "ZABIJACIE" "żywość" tego serwisu…..to tylko utrudnia sprawe , bo np trzeba specjalnie na forum wejść , albo szukać użytkownika aby sprawdzić czy coś odpisał…….moim zdaniem to są tylko utrudnienia w komunikacji …………mi sie to nie podoba !!!!!!!!!!
edit: i myśle ,ze serwis na tym tylko straci…..zmiana wyglądu na + ale "grywalność" , ze tak sie wyrażę to na minus
2 ccytat z innego bloga:
a mi sie tylko nie podoba najbardziej ze nie ma bi9eżących tematów na forum i że jak ktoś na blogu odpowie to tez nie wyskakuje….to sa tylko moim zdaniem utrudnienia w komunikacji (1-ze trzeba na forum wchodzic specjalnie i szukac czy ktos cos napisal , 2- szukac użytkownika czu cos odpisal na blogu) to sprawia moim zdaniem ze serwis stal sie troche martwy……..zmiana wyglądu oczywiście na plus
edit: no może forum jeszcze ujdzie , ale ta zmiana z blogami to moim zdaniem nieporozumienie……..
nie obchodzi mnie kogo blog jest bardziej popularny czy mniej , czasem są ciekawe dyskusje po prostu i sie dolączam , a tak to nic nie wiadomo i nie widać…….forum jeszcze ujdzie………
dobra , jest niby obietnica , ze blogi doczekaja sie osobnej strony jak forum ale póki co to zdecydowanie minus w tej kwestii
Proszę czekać…