ŚWIAT TV 85 nowy temat
szukaj Kategorie

Spędzamy 4 godzin dziennie przed telewizorem i tutaj możesz podzielić się swoimi uwagami na temat programów, które lubisz oglądać i podyskutować o wszystkim co związane z TV.

Scarlet?? 9
xanteen

Widziałam jakiś czas temu bilbor. Było na nim napisane Scarlet i do tego twarz jakiejś kobiety. Podejrzewam że to będzie jakiś serial nowy ale nie jestem pewna. Czy wiecie może coś na ten temat?

koteas

Coś mi dziewczyna o tym wspominała że 30 kwietnia chyba ma wejść ten serial. Nie widziałem niestety tego bilba więc nie jestem pewien. Tak mi się coś wydaje. Może w końcu jakiś porządny serial będzie:)

xanteen

Poszukałam trochę po internecie i znalazłam takie coś http://scarletseries.tv/.
Wygląda na to że to będzie jakaś amerykańska produkcja i faktycznie wchodzi na nasze ekrany 30. kwietnia:)
Podoba mi się główna bohaterka Scarlet, taka babka z jajem ale i z pieprzem:P
Faceci też niczego sobie.

koteas

A co to za reżyser robi Scarlet? Bo jakoś na stronienie nic nie mogę znaleźć.

xanteen

Reżyserem jest David Nuttrer. On reżyserował m.in. "Kompanie Braci".
Scarlet musi być dobrym serialem bo reżyser moim zdaniem jest kozacki. :)

Trophy

No ciekawe. Zobaczymy co to za serial. Zwiastun całkiem interesujący;)

koteas

Mi też się wydał interesujący i dlatego jestem taki zajarany:P
Szczególnie intryguje mnie główna bohaterka czyli jak się domyślam Scarlet. Twarz jakaś taka znajoma, pewnie ją widziałem w jakiś filmach ale nie moge skojarzyć:)

xanteen

A ja słyszałam że w tym serialu ma grać Natasza Urbańska:) Heheh, to by mogło być ostre stercie. Scarlet kontra Urbańska. Diwe piękne kobiety.

zeta102

Jakoś nie wierzę, że ktokolwiek pomyślał, że to nowy serial. Od początku wiedziałam, że to reklama telewizora. A orłem nie jestem; wielbicielem seriali jedakże takoż nie. Ma dobre parametry, ale nie ma go jeszcze w hurtowiach – w Polsce, oczywiście. Wiem, bo nawet planowałam zakup. Stanęło na Samsungu i nie dlatego nawet, że jest ok. 3 tysiaków tańszy, ale że jakość jest taka sama.

Trophy

Haha

<za krótko>

Proszę czekać…