KINO DOMOWE 1059 nowy temat
szukaj Kategorie

W działach można znaleźć produkty, które producenci zdecydowali się sprzedawać na naszej stronie, jednak gorąco zachęcamy do dyskusji i dzielenia się własną opinią na temat innych produktów.

Wiwa 280 4
M_a_x

Nie kupujcie tego badziewia – dno nie czyta dvx ma problemy z napisami czasami zdarza sie że nie widzi dvd . Wymieniłem 3 egzemplarze i każdy do bani szkoda kasy

zolltar

Tak się składa że jestem szczęśliwym posiadaczem Wiwy 280U, na szczęście nie mogę potwierdzić niczego co napisał Max. Jest to już moja druga wiwa (poprzedno HD228) i jestem bardzo zadowolony z obydwu. Tą starszą posiadam od ponad 3 lat i dość intensywnie ją eksploatuję. 280 zakupiłem ze względu na wyjście HDMI, ale muszę powiedzieć że sporo zmian na lepsze się pojawiło. Jak do tej pory jedyny mankament, jaki wychwyciłem w 280-tce to wejście USB, które nie czyta niektórych pendrive-ów "no name". Jednak jak dla mnie to żadna przeszkoda. Natomiast jeśli chodzi o czytanie dvx-ów z napisami to powiem tylko tyle, że od ponad roku nie trafił mi się ani jeden film który nie uruchamiałby się na tym odtwarzaczu, a ogladam srednio 6 filmów tygodniowo. Oczywiście mam na myśli 228 bo 280U posiadam dopiero od kilku tygodni.

Neo10

Tak to jest jak się kupuje w ciemno… wiwa to bardzo dobry sprzęt… tylko przed kupnem trzeba dokładnie sprawdzić czy czyta płyty itp… bo zdarzają się w miarę często egzemplarze zepsute itp.. ale jak się dobrze wybierze to jest to całkiem dobry i trwały sprzęt ;]

Zoltar a jak jest z divixami w rozdzielczości np 720×... albo 708×.... nadal przy tych rozdzielczościach obraz składa się jakby z pionowych pasków bo to była też spora wada modelu 128… 228 :/

Opisz te wszystkie zmiany na lepsze ;]

alabama

Mam pytanie : W wiwie 280 przy odtwarzaniu muzyki są trzaski czy to wina jednej wadliwej sztuki czy jest tak we wszystkich ?

msco2

@alabama
Nie martw się, dobrze że słyszysz trzaski
starszych płyt w ogóle nie czyta lub dostaje czkawki

Proszę czekać…