FDB.PL 1179 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Terminy,Obsady,Weryfikatorz 20
srebrny

Bez kitu weryfikatorzy sa niezli skonczyl sie miesiac maj a tu co widze?Obsada do Stargate SG1 z dnia 2006-05-05 nadal czeka w kolejce do weryfikaci teraz rozumnie dlaczego niema zadnych statystyk dotyczacych tego kto dodal najwiecej tresci/zdobyl najwiecej punktow w danym miesiacu skoro weryfikatorzy przez 25 dni niesa w stanie zatwierdzic lub odrzucic dodane tresci i mimo tego prowadzi sie dla nich konkurs z nagrodami wspaniale.Miesiac maj za nami licznik punktow wyzerowany a mi nadal czeka 4 strony tresci z miesiaca maja w jaki sposob zostana dodane punkty po weryfikacij?Teraz w sumie malo mnie to juz obchodzi prawda jest taka ze weryfikatorzy ze wzgledu na wyzej wymieniony konkurs rzucaja sie na tresci typu:plakaty,gatunki itp jak sępy na mięso ze wzgledu na to ze latwo je zweryfikowac i dostac za przeproszeniem pieprzone punktu do statystyk(tym samym byc blizej znopwu za przeproszeniem pieprzonego filmu na dvd jedynym weryfikatorem do ktorego nie moge miec zastrzezen jest pan grzybek ktory swojego czasu siedzial kilka dni i jako jedyny zatwierdzal nowe filmy(chyba zal mu sie zrobilo dodajacych)Skoro weryfikatorzy w ciagu miesiaca nie zdazyli to moze lepjej zrobcie konkurs dla tych ktorzy dodaja?
Edycja:
Lepjej nie zabierajcie panom weryfikatorom konkursu bo wtedy nawet plakatów nie bedzie mial kto zatwierdzac.

Tetsuo

Temat wraca jak bumerang.
A moze weryfikatorow jest po prostu za malo?
Sam jestem nowym uzytkownikiem, codziennie dodaje kilka obsad i przypuszczam ze takich jak ja jest wiecej. Ciekawe czy odpowiednio do liczby dodajacych rosnie liczba weryfikujacych…

adax

Wiesz jak to jest z obsadami? Weryfikacja gatunków zajmuje mi średnio 10-15 sekund. Tak samo plakaty. A obsada wiesz jakie to męczarnie i ile czasu leci dzisiaj sprawdziłem 3 obsady i już ponad pół godziny w plecy. A pytasz dlaczego? Długa na kilometr obsada a tu jeszcze trzeba sprawdzić czy odtwarzane role się zgadzają, czy użytkownik nie zrobił błędów w nazwisku czy w numerkach. Wyobraz sobie że takie sprawdzanie obsady(jednej tylko obsady) Trwa tyle co sprawdzenie 20 czy 30 treści z plakatami gatunkami itp. I ty sobie wyobrażasz że niby ile obsad sprawdzę? 10-20 dziennie. Wiesz ile czasu by to zajęło? Czasem się zastanów zanim coś napiszesz. Weryfikatorów jest około 15 a wiesz ile obsad czeka na sprawdzenie? 3344 obsady. I dochodzi ich kilkanaście conajmniej dziennie.

BigGiantHead

Kilka dni temu zostali przyjęci nowi weryfikatorzy, w tej chwili jest ich około 20 (w zakładkach mam 19, ale chyba kogoś przegapiłem).

srebrny wyluzuj trochę, my tu nie jesteśmy na pełnym etacie i weryfikujemy kiedy możemy, w wolnym czasie (a teraz jest w dodatku okres sesji, więc też nie wszyscy mają czas). Najeżdżasz na weryfikatorów, że zależy im tylko na punktach, a sam się tak zachowujesz. Punkty z czekających obsad Ci nie przepadną, zostaną zaliczone w miesiącu, w którym zostały zweryfikowane.

srebrny

dajcie spokuj prawda jest taka ze weryfikatorom sie niechce robic obsad rozumie czekac tydzien ale nie 25 dni

Hsi_Nao

Masz racje, prawda jest taka, że nie chce ich się robić jak się widzi błąd na błędzie!
Wczoraj na 10 zweryfikowanych obsad tylko jedna była do zaakceptowania!

carmin

Srebrny…o ile mi wiadomo to Twoja obsada zostawala pomijana w weryfikacji bys mogl ja poprawic….bys mogl uzupelnic o lata w jakich dany aktor gral

srebrny

Obsada o ktorej mowisz owszem i nie pisze akurat o tej:P tez chodzilo o stargate ale nie o stargate z 5., maja a teraz mi to juz naprawdfe wszystko jedno czy zostanie tresc odrzucona czy nie

carmin

ok, myslalam,ze chodzi o tamta…Ja narazie niestety nie weryfikuje,bo wyjechalam i nie mam dostepu do neta. Ale juz w pszyszlym tygodniu zabieram sie do pracy:)

Tytus

Portal się rozwija! Materiału dużo więc od razu wszystkiego się nie sprawdzi! Daj spokój tym bidulkom weryfikatorom!

the_foe

a dzis patrze a wer nie zaliczyl mi nowego filmu, klasyczneg owesternu: A Tin Star/Gwiazda Szeryfa. Za co? a ze Szeryf jest z duzej.
Teraz pomyslmy co zajmuje mnie j czasu, zamiana S na s czy napisanie dalczego mi tego nie zlicza?

nmi

mi odrzucono obsade za to ze mialem Gajosz wystarczylo usunac 'z' i zatwierdzic ale w sumie po co sie meczyc :-)

Wodnica79

A co myślisz, że jak żaden weryfikator nie zweruje dziennie ani jednej obsady, bo potrzebuje na jedną 20 minut, to obsady same się zwerują? Nie każda obsada ma aż 50 nazwisk!!!

redbarth

Więcej weryfikatorów! Ja bym na przykład chętnie pomógł. Z kim się trzeba przespać, żeby zostać weryfikatorem? :)

BigGiantHead

Myślę, że w tej chwili ilość weryfikatorów jest dość optymalna (chociaż oczywiście nie ode mnie to zależy :P). Jedynie nowe filmy, obsady i pozostałe mają opóźnienia, ale widzę, że już za kilka dni tylko obsady powinny być opóźnione, a wtedy z musu i tymi zajmie się więcej osób :].

nathalie

pozostale sa juz prawie na biezaco :D
wiec niedlugo mysle ze zajmiemy sie tymi waszymi obsadami… ;)

carmin

niektorzy juz je sprawdzaja :)

BigGiantHead

Taa, od czwartku właściwie tylko obsady przerzucam… Tylko punktów coś ubogo ;)

srebrny

Nie robisz tego dla punktów:P

nathalie

ja mam nadzieje ze wszyscy sprawdzaja chociaz po jednej obsadzie dziennie…
ja staram sie przynajmniej 5 :D

BigGiantHead

Po jednej obsadzie dziennie…
3414 oczekujących obsad / (19 weryfikatorów x 1 obsada dziennie) = 180 dni ;). Oczywiście zakładając, że nikomu się nie będzie chciało dodawać obsad, co jest założeniem skrajnie błędnym. Biorąc pod uwagę przyrost jakieś 100 obsad dziennie (wczoraj wieczorem chyba było 3320), czas weryfikacji obsady dąży do nieskończoności :D. Tak trzymać :>.

Proszę czekać…