FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

... 7
myszunia

Hej mam maly dylemat bo nie często siedzę przy kompie ponieważ pracuję a czasem ściągam filmy jednak długo mi to schodzi…czy istnieje taka możliwość że film będzie się sam ściągał przy wyłączonym komputerze?czy do tego potrzebny jest jakiś program?

Beznickowy

> myszunia o 2008-07-17 11:56:07 napisał:
>
> film będzie się sam ściągał przy wyłączonym komputerze

:D :D Chyba, jak się ma jakiś nadzwyczajny komputer. Komputer wyłączony praktycznie nic nie robi. Tylko czas sobie mierzy :D

myszunia

heh ale ja słyszałam ze sie tak da tylko nie wiem czy do tego potrzebna jest neostrada czy stale łącze…..do tego jest taki program

Solarie

Haha ;] Jak się da? Nic mi o tym nie wiadomo xD

nathalie

Może w ogóle bez komputera? :) Albo bez internetu xD

Spinnaker

;p ojj, chyba koleżance chodziło o możliwość ściągania na serwer, a potem z niego na swój komputer, to jest raczej możliwe, ale ściąganie bezpośrednio na komputer który jest wyłączony jest…najdelikatniej rzecz ujmując = niemożliwe :o)

Beznickowy

> Spinnaker o 2008-07-17 20:50:53 napisał:
>
> najdelikatniej rzecz ujmując = niemożliwe :o)

Ja bym poprosił o wersję ostrzejszą :D A może koleżance zwyczajnie chodzi o torrenty? Że się ustawia i zostawia komputer. Trudno zweryfikować…

majak01

Noo co Wy?? Ja tam zawsze robię pranie przy wyłączonej pralce :P:P Przecież każdy sprzęt działa nawet po jego wyłączeniu :P

Proszę czekać…