Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Agnieszka Chmielewska-Mulka ma drugie konto jako dodający
http://fdb.pl/u2387/blog/show/208-weryfikacja
Czyli sprawdza własne treści i dostaje nagrody. Raczej wątpliwe to moralnie…
Ale niektórzy są dziwni
konto piotrek681 to konto mojego męża :) nie jestem facetem
1. odpowiedziałam na posta Czudiego z nicka męża, ponieważ był zalogowany, a mi się nie chciało przelogowywać.
2. Mój mąż ma na tyle szarych komórek, że sam sobie dodaje treści.
3. Stawianie nieudowodnionych zarzutów na forum publicznych jest traktowane jako pomówienie.
4. Zresztą – każdy sądzi według siebie
> Agnieszka Chmielewska-Mulka o 2009-03-24 20:31 napisał:
> Ale niektórzy są dziwni
>
> konto piotrek681 to konto mojego męża :) nie jestem facetem
>
> 1. odpowiedziałam na posta Czudiego z nicka męża, ponieważ był zalogowany, a mi
> się nie chciało przelogowywać.
>
ok
> 2. Mój mąż ma na tyle szarych komórek, że sam sobie dodaje treści.
>
ok
> 3. Stawianie nieudowodnionych zarzutów na forum publicznych jest traktowane jako
> pomówienie.
>
zgoda, ale od tego jest internet;p Pozatym dałaś ku temu powody odpisując z innego konta i za pierwszym razem kłamiąc, że to pomyłka Piotka była
Cytat z Twojego bloga:
może się pomylił ??? – bo już jej nie ma :(
Czudi o 2008-11-21 09:36 napisał: a wiesz, że na jakąś godzinę pojawiła się tu odpowiedź "piotrek681" w żeńskiej osobie?;) Intrygujące… Bo, wiesz… Mi taki szalony pomysł przyszedł do głowy, że to Twój drugi profil:p ale to głupia myśl i się nie gniewaj:D
> 4. Zresztą – każdy sądzi według siebie
Myślę, że miałem przesłanki
wtedy to naprawdę odpisał mój mąż – i dopiero po fakcie się przyznał :)
lubi mi takie kawały robić nieraz – zresztą życie jest zbyt szare – niekiedy trzeba czymś ludzi rozweselić :)
zresztą można przecież sprawdzić jakie kontrybucje ja sprawdzam :) mój numer 2387 :)
> nathalie o 2009-03-24 21:21 napisał:
> ale do tej opcji mają dostęp tylko weryfikatorzy ;p
Wystarczy sprawdzić przecież macie w panelu weryfikatora taka opcje :)
Proszę czekać…