FDB.PL 1179 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Kolejny przekręt !! 13
Anonimowy

Wykryłem przekręt, przy których inne przekręty to małe mickey (czytaj. miki), mianowicie nie wiem jak to się stało, ponieważ starałem sie ze wszystkich sił dodawać jak najlepiej mogłem, a mimo tego znalazłem się na 142 pozycji. Dostrzegam w tej sytuacji nieuczciwość oraz matactwa. Moja niska pozycja (142 na 150), odbija się to niekorzystnie na moim całym życiu, przestałem pić, jeść, spać nic nie robię tylko czekam aż zmienię pozycje na korzystniejszą, ale z dnia na dzień jestem coraz dalej mp3 a coraz bliżej numer 150.

W ramach zadość uczynienia, mi moich krzywd redakcja powinna przewidzieć nagrody pocieszenia, tak powiedzmy od miejsca 142 do 150 .

Pozdrawiam :)
the_foe

> wolfie o 2006-06-23 20:28:37 napisał:
>
> Wykryłem przekręt, przy których inne przekręty to małe mickey (czytaj.
> miki), mianowicie nie wiem jak to się stało, ponieważ starałem sie ze
> wszystkich sił dodawać jak najlepiej mogłem, a mimo tego znalazłem się na
> 142 pozycji. Dostrzegam w tej sytuacji nieuczciwość oraz matactwa. Moja niska
> pozycja (142 na 150), odbija się to niekorzystnie na moim całym życiu,
> przestałem pić, jeść, spać nic nie robię tylko czekam aż zmienię
> pozycje na korzystniejszą, ale z dnia na dzień jestem coraz dalej mp3 a coraz
> bliżej numer 150.
> W ramach zadość uczynienia, mi moich krzywd redakcja powinna przewidzieć
> nagrody pocieszenia, tak powiedzmy od miejsca 142 do 150 .
> Pozdrawiam :)

dla niektorych najwiekszym przekretem moze sie okazac rachunek za prad. Komputer zzera ok 15gr-50 gr na godzine (w zaleznosci od rodzaju i wielkosci moitora, mocy zasilacza, mocy elelmentow, OS). Oznacza to ze nagminne uzywanie kompa (np w celu zmudnego wpisywania kontrybucji) moze kosztaowac nawet 150 zł!!!

cicha

:D Biedactwo… To może zacznij coś więcej dodawać…? ;)

cicha

Do the_foe – Ale ty jesteś… Nie dość, że ciągle się mądrzysz, oszukujesz, twierdząc, że to w porzadku, to jeszcze najwyraźniej jesteś pozbiawony ludzkich uczuć (o co od jakiegos czasu cię podejrzewałam) – nie widzisz, że facet cierpi? ;)

Anonimowy

Nawet nie wiesz jak bardzo :)

Spinnaker

Nie martw się… ja też spadam w rankingu… jeszcze tydzień temu byłem o 10 pozycji wyżej… ;( hehe ;)

Anonimowy

Ale jak tu się nie martwić, dziś patrzę i znowu spadłem z 142 na 143 pozycję. Jak tak dalej będzie to do konca czerwca dobije do numeru 150.
I tu apeluje : ludzie przestańcie dodawać, bo ja spadam w rankingu :)

nathalie

> wolfie o 2006-06-24 15:32:53 napisał:
>
> Ale jak tu się nie martwić, dziś patrzę i znowu spadłem z 142 na 143
> pozycję. Jak tak dalej będzie to do konca czerwca dobije do numeru 150.
> I tu apeluje : ludzie przestańcie dodawać, bo ja spadam w rankingu :)

oj wolfie :P to może Ty zacznij coś dodawać ;)

Anonimowy

Ale Nathalie ja dodaje, ale i tak spadam w rankingu. Dlatego musze się posiłkować takim apelami jak wyżej napisałem, ażeby nie spaść niżej, a tego bym nie chciał, bo wciąż mam nadzieje na jakąkolwiek nagrodę
Mam nadzieje, że rozumiesz moje intencje i mi jakoś pomożesz w mojej krucjacie po nagrodę. :)

Pozdrawiam :)

Valom

A mi się już znudził ten "wyścig" w dodawaniu informacji. Teraz wolę wyjść na słoneczko chwycić zimne piwko w dłoń i cieszyć się latem :D co niektórym też tak radze

Anonimowy

Bardzo się ciesze że chociaz jedna osoba odpowiedziała na mój apel o niedodawaniu, wielkie dzięki Valom, jeszcze tylko 148 osób pozostało przekonac żeby poszły na zimne piwko i nagroda będzie moja :)

Spinnaker

Hmmm, skoro tak prosisz Wolfie, to ja też na dziś dam sobie spokój… hehe, jest godzina 00:28 i pójdę spać teraz… ale jutro [a w zasadzie to dziś]… kto wie.. hehe, pozdrawiam :)

Odi

> Valom o 2006-06-24 16:21:26 napisał:
>
> A mi się już znudził ten "wyścig" w dodawaniu informacji. Teraz wolę
> wyjść na słoneczko chwycić zimne piwko w dłoń i cieszyć się latem :D co
> niektórym też tak radze

Hehe a co ja robie od kilku dni?:P Wolfie swoim tematem chcial sprowokowac, a Wy mu tak ładnie zepsuliście plany:P

Anonimowy

> Odi o 2006-06-25 02:51:09 napisał:
>
> Hehe a co ja robie od kilku dni?:P Wolfie swoim tematem chcial sprowokowac, a Wy
> mu tak ładnie zepsuliście plany:P

Mylisz się ODi to poważna sprawa i nie żadna prowokacja.
Nie zepsuli mi, dwie osoby mi juz pomogło zostało tylko 147 osób do przekonania o wyzszości piwa nad dodawaniem i nagrody moje !!!
Ps. Apel powaznie pomógł ponieważ wskoczyłem na 135 miejsce ze 143 :)
Pozdr.

Proszę czekać…