FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

Mały Problem 9
kazik89

otóż chodzi o że jak wchodzę w zakładkę jakiegoś filmu→ główne opisy filmu i spoglądam na ,, Chce obejrzeć:,, i kliknąć na TAK to nie mogę tylko że na Nie a w innych zakładkach filmowych nawet wcale nie mogę nic zrobić?!
Wy też to macie??

Jankes

Musisz kliknąć na gwiazdki które są z boku, a nie na słowo TAK i wtedy ci doda do: Chcę obejrzeć.

kazik89

aha ok dziła;p nie widziałem tych gwiazdek;p a gdzie można znaleźć tą funkcję aby dodać film do oczekujących(do oceniania)czy coś takiego?

Jankes

Nie bardzo rozumiem co chcesz zrobić.

kazik89

no to spróbuje wyjaśnić dokładniej;p jak wchodzisz w swój profil i masz tam zakładkę filmy a w nim ocenione, ulubione i oczekiwane. Tnz. ze oczekiwane że film chcę wstawić do oczekujących który jeszcze nie wyszedł a chcę go ocenić jak wyjdzie film.Dochodzimy do sedna sprawy,jak wstawić ten film do oczekiwanych, gdzie jest ta funkcja?

Jankes

Właśnie jak klikniesz w te gwiazdki obok napisu: Chcę obejrzeć, to wtedy filmy znajdzie się w twoim profilu jako pozycja w oczekiwanych :0

kazik89

aha to cala w tym filozofijka;p dzięki wielkie za pomoc;p

Jankes

Nie ma sprawy, a następnym razem to wysyłaj takie zapytania na prywatne wiadomości, wchodzisz w mój profil i tam masz: wyślij prywatną wiadomość.

kazik89

dobrze będę pamiętał. Nie wiedziałem do kogo się zgłosić, więc napisałem na forum;p

Grzegorz_Derebecki

> Jankes o 2010-01-13 15:51 napisał:
> Nie ma sprawy, a następnym razem to wysyłaj takie zapytania na prywatne
> wiadomości, wchodzisz w mój profil i tam masz: wyślij prywatną wiadomość.

Dobrze, że pisze tutaj, może komuś jeszcze się te odpowiedzi przydadzą :)

Proszę czekać…