HYDE PARK 613 nowy temat
szukaj Kategorie

Nie samym filmem człowiek żyje i tutaj mogą się udzielać wszystkie osoby, które interesują się filmem, ale niekoniecznie chcą o nim rozmawiać.

Oddaje Nagrode 7
srebrny

Tak sie sklada ze wygralem sobie film za dodawanie tresci na fdb.pl film to Wieczny Student ale nie dodawalem tych tresci po to zeby wygrac film dlatego chcialbym zrezygnowac z tej nagrody. W zamian proponuje pani Anicie i dwóm Grzegorzom zeby zorganizowali jak najszybciej jakis konkurs zwiazany z tym filmem oczywiscie nagroda bedzie film wygrany przezemnie no i to bylo by na tyle z mojej strony czekam na odpowiedz od kogoś z gory czy jest taka mozliwosc.Pozdrawiam.

srebrny

leprechan

jesli mam byc szczery to tego filmu tez bym nie chcial :D

srebrny

Niechodzi o to ze niechce na poczatku gdy jeszcze nie było nagród tez dodawalem treści i jakos dawałem rade gdybym ta nagrode wygral w innym konkursie np. takim jak teraz konkurs mudialowy to bym jej napewno nie oddawał pozatym oddam ja tylko wtedy jezeli zostanie urządzony jakis konkurs dotyczacy tego wlasnie filmu i jezeli góra sie na to zgodzi w innym wypadku zawijam DVD do domu hehe

Anita_Nowakowska

Cześć,

to Ty wygrałeś ową nagrodę. Jest ona przeznaczona dla Ciebie i możesz z nią zrobić co tylko chcesz. Przyjąć, cieszyć się, zniszczyć, wyrzucić, odrzucić bądź oddać komuś innemu.
Jeżeli Twoim zyczeniem jest prezentowanie jej komuś innemu poprzez konkurs, to zostanie ono spełnione. Choć w tym przypadku proponowałabym abyś sam zdecydował jaki miałby być to konkurs (forma, pytania ew. zagadki), tak jakbyś Ty miał go zorganizować. My możemy doradzić.

Nie wiem czy takie coś Cię interesuje i sprawiłoby Ci przyjemność… Mi tak (zwłaszcza jeśli miałby być na stronie która odwiedzam, tworzę, a może lubię ;)), dlatego to proponuję.

Ostateczna decyzja należy do Ciebie, ja czekam na mail ;)

srebrny

No i dokladnie o to mi chodzilo ciesze sie ze istnieje taka mozliwosc co do ewentualnego pytania to zdaje sie na was chcialbym tylko zeby nie bylo ono jakies strasznie latwe ale zeby ludzie musieli troche sie wysilic:)
Wiec Anito licze na ciebie ze wymyslisz fajny konkursik w ktorym urzytkownicy serwisu beda mogli wygrac film Wieczny Student

Tytus

Ja chętnie przyjmę!

srebrny

Bedzie konkurs bedziesz miał szanse wygrac:)

Tytus

Eee tam! To już nie chcę!
Kupię sobie u ruskich i będę miał!
Hje, hje…:)

Proszę czekać…