Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Jak wtedy udowodnić, że ma się już wymaganą liczbę dodanych materiałów z danego działu, jeśli ktoś kiedyś będzie chciał być werem?
Akurat tak się składa, ze nie mam neta w domu i nie mogę spędzać aż tyle czasu na dodawaniu, żeby w ciągu powiedzmy miesiąca mieć wszystkiegoi tyle ile trzeba, aby w ogóle mieć minimum szans na werowanie :-(
> marjetka o 2006-07-19 10:55:36 napisał:
>
> Jak wtedy udowodnić, że ma się już wymaganą liczbę dodanych materiałów z
> danego działu, jeśli ktoś kiedyś będzie chciał być werem?
> Akurat tak się składa, ze nie mam neta w domu i nie mogę spędzać aż tyle
> czasu na dodawaniu, żeby w ciągu powiedzmy miesiąca mieć wszystkiegoi tyle
> ile trzeba, aby w ogóle mieć minimum szans na werowanie :-(
Jeśli nie jesteś w stanie dodać w ciągu 60 dni 600 treści to raczej nie możesz zostać weryfikatorem.
Pozdrawiam.
Czyli liczba ważniejsza od jakości ? Cóż, moze faktycznie nie warto być w takiej sytuacji werem…?
Jeśli ci, co już są werami nie są w stanie w ciągu 60 dni sprawdzić wszystkich dodanych przeze mnie obsad, żeby pokazała mi się odpowiednia ilość…
Tym sposobem ten portal nie jest w stanie w miarę szybko (powiedzmy w przeciągu roku) dogonić konkurencji i faktycznie stać się lepszym filmowym w polskim necie. Bo idąc tą logiką, jest zamykana droga do zostania werem tym którzy wprawdzie dodają mniej, ale starannie :/ I błędne koło, bo dodających przybywa znacznie szybciej niż weryfikatoró….
Cóż… Wasz cyrk, Wasz kłopot :-)
Pozdrawiam
> marjetka o 2006-07-19 12:38:45 napisał:
>
> Czyli liczba ważniejsza od jakości ? Cóż, moze faktycznie nie warto być w
> takiej sytuacji werem…?
> Jeśli ci, co już są werami nie są w stanie w ciągu 60 dni sprawdzić
> wszystkich dodanych przeze mnie obsad, żeby pokazała mi się odpowiednia
> ilość…
Droga marjetka,
Twoje statystyki obsad spełniają założenia FAQ więc radzę, zabrać się za inne treści! :)
Pozdrawiam. :D
Proszę czekać…