Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Witam :)
Zapewne kilku z was będzie niezadowolonych jednak z dniem dzisiejszym wprowadzamy limit dodawnia treści.
W ciągu 24 godzin można dodać maksymalnie 50 treści. (zaznaczam, że nie liczą się tu dni tylko godziny).
Decyzja wprowadzenia limitu:
- coraz dłuższy czas weryfikacji
- cheć zmobilizowania wiekszej liczby osób do uzupełniania bazy
Pozdrawiam :)
Chciałem dodać jeszcze, że przynajmneij przez pierwsze 24 godziny mogą wystąpić przekłamania dotyczące daty w której już można dodać treść. Dotyczy to wyłaczenie osób które przekroczyły limit przed wprowadzeniem go. Jutro powinno już wszystko idealnie działać.
Pozdrawiam.
Hehe troche za pozno ten limit no ale dziekuje, wreszcie zostaly podjete jakies kroki. Szkoda za tak dlugo trzeba bylo czekac. W sumie u mnie to i tak juz nic nie zmienia, ale pewnie zacheci kilku zirytowanych dodajacych ktorzy mieli dosc oszustow uzywajacych tajemnych skryptow dodajacych za nich tresci.
> Odi o 2006-08-02 01:17:54 napisał:
>
> Hehe troche za pozno ten limit no ale dziekuje, wreszcie zostaly podjete jakies
> kroki. Szkoda za tak dlugo trzeba bylo czekac. W sumie u mnie to i tak juz nic
> nie zmienia, ale pewnie zacheci kilku zirytowanych dodajacych ktorzy mieli dosc
> oszustow uzywajacych tajemnych skryptow dodajacych za nich tresci.
Zobaczymy :) Możliwe, że w przyszłości limit jeszcze zmniejszymy wszystko zależy jak będzie szło dodawanie.
Pozdrawiam.
> Odi o 2006-08-02 01:17:54 napisał:
>
> Hehe troche za pozno ten limit no ale dziekuje, wreszcie zostaly podjete jakies
> kroki. Szkoda za tak dlugo trzeba bylo czekac. W sumie u mnie to i tak juz nic
> nie zmienia, ale pewnie zacheci kilku zirytowanych dodajacych ktorzy mieli dosc
> oszustow uzywajacych tajemnych skryptow dodajacych za nich tresci.
pomijajac aspekty nonsesowne to, jesli troche pomyslisz, zrozumiesz, ze w kontekscie nagrod, to limity dzialaja na korzysc tych co umieja lepiej organizowac swoja prace.
"Automat" to gwarancja pełnego wykorzystanie przyslugujacych limitow.
> the_foe o 2006-08-03 01:02:29 napisał:
>
> pomijajac aspekty nonsesowne to, jesli troche pomyslisz, zrozumiesz, ze w
> kontekscie nagrod, to limity dzialaja na korzysc tych co umieja lepiej
> organizowac swoja prace.
> "Automat" to gwarancja pełnego wykorzystanie przyslugujacych limitow.
Ależ limit nie został wprowadzony by przeciwdziałać automatom :) Na nie mogę kilka innych rozwiązań znaleść.
Limit został wprowadzony by wiecej ludzi dodawało treści do bazy, również by niektórzy zapaleńcy nie odwalali roboty za reszte społeczeństwa :)
Te parenaście filmów to zasługa weryfikatorów. Tydzien temu było ich około 3000 tys. a wczesniej ponad 10000!
Proszę czekać…