FDB.PL 1179 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

brak punktów 44
Asmodeusz

po zmianach nie nabija mi punktów do mojej ogólnej klasyfikacji (do miesięcznej jest ok), czy tylko ja tak mam

Redox

Innych też dotyczy ten problem (u weryfikatorów nie naliczają się punkty także za weryfikację). Problem już został zgłoszony.

ferhin2

ja proponuję nie weryfikować, dopóki problem nie zostanie naprawiony !

Redox

Przynajmniej w zakładce Reputacja dobrze nalicza punkty. Przed chwilą sprawdziłem.

> ferhin2 o 2012-08-06 22:47 napisał:
> ja proponuję nie weryfikować, dopóki problem nie zostanie naprawiony !

Jestem za, tylko, żeby nie zrobił się zastój z treściami. Bo obecnie kolejki dość szybko maleją.

Beznickowy

> Redox o 2012-08-06 23:13 napisał:
> Jestem za, tylko, żeby nie zrobił się zastój z treściami. Bo obecnie kolejki
> dość szybko maleją.

Wręcz niebezpiecznie szybko :D

ferhin2

ja nie widzę w tym żadnego niebezpieczeństwa :)

modelka

A ktos wie kiedy sie cos poprawi, no i kiedy pojawi sie nowa lista nagrod. Poza tym zero mozliwosci kontaktu z ekipa, odsylaja od osoby do osoby a nikt nie odpisuje na maile.

ferhin2

kto nie odpisuje na maile ?

modelka

z info@fdb.pl kolejna osoba skierowala mnie z pytaniem do nich

ferhin2

a co się stało ?

Agnieszka_Chmielewska_Mulka

mi zlicza punkty za weryfikację i za dodawanie :)

ferhin2

ale w Twoim panelu ? w punktacji ogólnej ?

Grzegorz_Derebecki

Cześć.

Pracuje nad tym problemem ale bede mogł go dokończyć dopiero za tydzień bo w przyszłym tygodniu mnie nie ma :(

PS. Wszystkie punkty się naliczają tylko nie są wydoczne w panelu więc nikt nic nie straci :)
widać to też na http://fdb.pl/reputacja

w zakładce reputacja napewno zlicza na dodawaniu i weryfikacji :)

w panelu na mojej stronie nie zlicza :(

modelka

A kolejne pytanie, czy niesprawdzanie tresci jest spowodowane ze kazdy czeka na rozwiazanie "problemu" czy po prostu jest kolejka. Dziennie mam po 5 tresci sprawdzane, nie wiecej .

jest kolejka z obsadami

inne treści są sprawdzane na bieżąco

Asmodeusz

ale listy nagród jak nie było widać tak dalej nie ma, pewnie dowiemy się o tej niespodziance w nastepnym miesiacu

Alter_Al

Spoko luz. Kiedyś w przypływie szaleństwa, postanowiłem sprawdzić liczbę puntów przy obsadach z faktycznym "wkładem". Przy większych z reguły nic się nie zgadzało. Aż mi się ręce trzęsły ze zdenerwowania, no bo te nagrody. Dopiero gdy sobie przypomniałem, że ja od dawna żadnych nagród nie biorę, to mi przeszło.
Pozdrawiam wszystkich Państwa serdecznie.

Grzegorz_Derebecki

> derik1984 o 2012-08-13 10:19 napisał:
> ale listy nagród jak nie było widać tak dalej nie ma, pewnie dowiemy się o tej
> niespodziance w nastepnym miesiacu

Będa dopiero w przyszłym tygodniu :(

Wodnica79

> derik1984 o 2012-08-13 10:19 napisał:
> ale listy nagród jak nie było widać tak dalej nie ma, pewnie dowiemy się o tej
> niespodziance w nastepnym miesiacu

Co się przejmujesz, ja przez dwa miechy w tym roku byłam na "nagradzanych" miejscach i nic nie dostałam, nawet potwierdzenia, że mi się coś należy
http://fdb.pl/reputacja/dodajacy_weryfikatorzy?date=2012-05
http://fdb.pl/reputacja/dodajacy_weryfikatorzy?date=2012-06
Nie to, żeby mi aż tak panicznie zależało, ale fajnie by było dostać nagrodę, skoro się należy

Beznickowy

Bo nagrody są wysyłane paczkami średnio co 3-4 miesiące. Majowe nagrody chyba były już wysłane, więc napisz do Grześka Derebeckiego, aby wyjaśnić sprawę. Czerwcowe jeszcze nie zostały wysłane.

kiedyś opóźnienie z przesyłką nagród przekroczyło rok – ale w końcu wszystkie zaległe przyszły.

ja dostałam nagrody za maj :)

modelka

> Beznickowy o 2012-08-16 12:33 napisał:
> Bo nagrody są wysyłane paczkami średnio co 3-4 miesiące. Majowe nagrody chyba
> były już wysłane, więc napisz do Grześka Derebeckiego, aby wyjaśnić sprawę.
> Czerwcowe jeszcze nie zostały wysłane.

To w ciagu 5 dni chca adres a wysylaja co 3-4 miesiace ? Dziwne.

Beznickowy

> modelka o 2012-08-16 18:10 napisał:
> To w ciagu 5 dni chca adres a wysylaja co 3-4 miesiace ? Dziwne.

Bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy roześlą paczki, więc jakiś deadline musi być :)

Spinnaker

> Beznickowy o 2012-08-16 12:33 napisał:
> Bo nagrody są wysyłane paczkami średnio co 3-4 miesiące. Majowe nagrody chyba
> były już wysłane, więc napisz do Grześka Derebeckiego, aby wyjaśnić sprawę.
> Czerwcowe jeszcze nie zostały wysłane.

Średnio co 3-4 miesiące, majowe wysłane, a ja nie dostałem nawet za marzec :P

Beznickowy

> Spinnaker o 2012-08-17 00:48 napisał:
> Średnio co 3-4 miesiące, majowe wysłane, a ja nie dostałem nawet za marzec :P
>

Te już dawno zostały wysłane. Napisz do Grześka i się zapytaj, czy wysłał.

Asmodeusz

a pomysleć, że kiedyś nagrody przysyłane były na bieżąco i nie trzeba było się zastanawiać i czekac na swój zdobyty ciężką pracą film, ah może jeszcze kiedyś to wróci

Beznickowy

> derik1984 o 2012-08-19 21:58 napisał:
> a pomysleć, że kiedyś nagrody przysyłane były na bieżąco i nie trzeba było się
> zastanawiać i czekac na swój zdobyty ciężką pracą film, ah może jeszcze kiedyś
> to wróci

A ja osobiście wolę paczkami dostawać :) Tylko żeby nie było co roku wysyłane (jak to miało miejsce jakiś czas temu), tylko co 3-4 miesiące.

modelka

Ja bylam kiedys na stronie zalogowana i pamietam ze nie bylo problemow, pozniej nie mialam czasu, a obecnie zagubilam haslo dostepu, dlatego utworzylam nowe konto. Zobaczymy, dopiero drugi mieisac tu jestem, w zeszlym miesiacu sie nie udalo. Zobaczymy jak bedzie teraz, na razie nawet listy nagrod nie ma.

jacks

@modelka wyślij wiadomość do Grzegorza ze swoim starym nickiem to może nie będzie problemu z odzyskaniem Twojego hasła. Ja bym tam wolał nie zbierać punktów od zera :P

Grzegorz_Derebecki

Przypominanie hasła nie działało? http://fdb.pl/odzyskaj_haslo

modelka

problem jest w tym ze nie mam juz dawnego adresu mailowego, a nawet nie pamietam na jaki adres sie wtedy logowalam. Ale teraz juz dzialam na nowo. Wiec zaden problem.
Za to ostatio znalazlam swoj stary pamietnik pisany na komputerze w wordzie i go zahaslowalam, a teraz nie wiem jak go odhaslowac, to dopiero jest zabawa ;-)

modelka

Wraz z poprawa punktacji pojawila sie u mnie jedna gwiazdka, to mile. Dzieki ;-)

Redox

Sprawdźcie jeszcze raz, bo u mnie znowu licznik punktów stanął :)

modelka

Mi na koniec miesiaca doliczono punkty za zeszly miesiac. Brakuje tylko punktow z nowego miesiaca, wiec moze zmienily sie zasady, ze teraz punkyt beda doliczane na koniec kazdego miesiaca ;-)

Bluejohn_26

U mnie stan punktowy od dłuższego czasu pozostaje taki sam, więc zasady doliczania punktów raczej nie uległy zmianie.

Asmodeusz

jak widać punkty naliczyło, ale do trwałej poprawy jeszcze daleko

Penny_Lane

Mi również nie naliczyło. Myślałam, że doda mi z całego sierpnia we wrześniu, ale jednak tak nie było.

Grzegorz_Derebecki

Jakich punktów dokładnie Ci nie naliczyło? Błąd polega na tym, że w profilu nie widać punktów ale w reputacji je widać

A_Biel

No i o to właśnie wszystkim chodzi, że w profilu nie nalicza punktów.

Grzegorz_Derebecki

> A_Biel o 2012-09-07 19:56 napisał:
> No i o to właśnie wszystkim chodzi, że w profilu nie nalicza punktów.

Możecie sprawdzić teraz? zrobiłem pewne poprawki.

A_Biel

Już działa.

Spinnaker

A ja znowu jestem chyba jakiś wyjątkowy bo u mnie nie działa i nadal 159400 ;p

Beznickowy

> Spinnaker o 2012-09-07 21:18 napisał:
> A ja znowu jestem chyba jakiś wyjątkowy bo u mnie nie działa i nadal 159400 ;p

Proszę dodaj jakąś treść. Jak ją zweryfikuję, Twój stan konta powinien się zaktualizować ;)

Penny_Lane

Tak, dziękuję.

Proszę czekać…