FDB.PL 1179 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Obsady 7
Alter_Al

Obsady wg mnie wyglądają jak faktura z GSu.
Może się czepiam, bo są pięknie i przejrzyste?

Pozdrawiam koleżeństwo :)

Beznickowy

Według mnie prezentują się o niebo lepiej :) Dobrze wyszło, bo teraz przejrzyściej wyglądają obsady seriali. No ale tak serio, już mowa o tym była, że jest to błąd, który występuje bodajże tylko w przeglądarce Google Chrome. W pozostałych jest ponoć po staremu.

Lamper

To jest w końcu błąd? Ja myślałem, że tak ma być ;)
Dla mnie jest ok tylko małe portrety postaci, ale chyba nie da się jakoś tego połączyć.

Alter_Al

Rzeczywiście, tylko w Chromie tak wygląda. Znaczy, z deszczu pod rynnę, bo w Firelisie obsady mi się wieszały przy zapisie więc przerzuciłem się na narzędzie chromowane (w końcu chromy nam – starym kojarzą się z luksusem). No i stąd ta reklamacja. Z drugiej strony była okazja, żeby się przypomnieć szerszej publiczności :)

Beznickowy

@Lamper

Wygląd obsad i tak czeka zmiana wraz z aktualizacją podstron filmowych. A koncepcja z tym pomyłkowym układem na Chromie wydaje się dosyć ciekawa, tylko trzeba by powiększyć portrety aktorów.

Lamper

Mam nadzieje, że w niedalekiej przyszłości to zostanie zmienione, strasznie boli, że jeśli dodajemy osobę do danego odcinka w serialu to nie pojawia się ta rola w karcie filmów zagranych danej osoby.

A jeśli już mowa o błędach, przy przeglądaniu galerii zdjęć mam problem z lewą strzałką, nie jest ona na krawędzi ekranu tylko jak jakby na środku, trochę bliżej lewej strony, prawa strona jest w porządku. Wygląda to tak jakbym przeglądał plakat mimo, że zdjęcie jest na cały ekran.

Beznickowy

Też tak mam. Zgłoszę to zadanie Grześkowi.

Lamper

Kolejny błąd: Jeśli ocenisz film z Rekomendacji http://fdb.pl/rekomendacje to zalicza ocenę jako 0

Proszę czekać…