FDB.PL 1179 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

nowa strona osoby 7
Kristo

Strona osoby została zmodyfikowana (rozszerzona) a nikt się z redakcji nie chwali.
Czy nikt tego nie zauważył?
Dla mnie bomba!!!

Spinnaker

No właśnie, cicho sza, a tu takie zmiany i to naprawdę na wieeeelki plus :)

Tylko dwie rzeczy jak dla mnie:
1) nie dałoby się "Pozostałych informacji" przenieść na górę tuż pod ocenami?

2) nie wiem czy to chwilowe czy tylko u mnie, ale jak kliknę przy jakimś aktorze aby zobaczyć wszystkie epizody w serialu, to ładuje sie lista na sekundę i znowu zwija do wyglądu początkowego czyli 3 odcinków…

Poza tym, teraz widzę jak bardzo potrzebne są zdjęcia portretowe w jak największej rozdzielczości :)

Quagmire

Właśnie miałem reklamować ale mnie ubiegłeś :) Dla mnie również w porządku, zmiana na plus. Można też tworzyć listy ulubionych ludzi kina co od dawna było postulowane przez użytkowników.

Spinnaker

Ale chyba nie można dodawać użytkowników ;p

Quagmire

Zacznijmy od zwiększenia ich liczby a potem twórzmy kółka wzajemnej adoracji :) A tak na poważnie, znajomi użytkownicy i możliwość podejrzenia ich ocen to niesamowicie przydatna funkcja, mam nadzieję, że jest w planach.

Spinnaker

Od razu kółka wzajemnej adoracji…Ja po prostu zawsze chciałem mieć w znajomych nasze weryfikatorki hehe

No ale, to jeszcze możliwość dodawania nagród filmowych do ludzi kina i szersze statystyki reputacji i jestem w wielce usatysfakcjonowany :o)

Kristo

Ja w "wy(o)szukany" sposób dodałem :) i weryfikatorów również :)

Proszę czekać…