FDB.PL 1179 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

zmęczenie materiału 4
Asmodeusz

Po kliku latach, w których mocno podciągnąłem FDB w horrorach, Sci-Fi i Fantasy fascynacja gdzieś odeszła w sumie dziwne ale jakoś do tego doszło tak z ciekawości starym wyjadaczom chce się jeszcze być altruistami czy dostajecie za to gratyfikacje

Grzegorz_Derebecki

Cześć derik1984 to normalne :) Sam przeglądam sobie historie reputacji i widzę osoby które znałem a które obecnie nie dodają. W zamian za to pojawiają się nowe i do puki tak będzie mamy szanse być alternatywą dla fw.

Co do samego fdb następują również zmiany staramy się słuchać ludzi korzystających z serwisu – stąd uruchomienie opcji "Twoja sugestia" czy dodanie nagród o których od dawna wspominano.

Dziś dołączył do nas nowy weryfikator kristo (w końcu świerza krew!).

PS. Nadal widzę dużo osób aktywnych które założyły konto w roku otwarcia fdb – 2006 :)

jacks

Dla mnie to już takie hobby i satysfakcja z tworzenia rzetelnej bazy. Dopóki znajduje na to czas wolny to raczej nie zrezygnuję, czasem z rutyny staram się zmieniać treści które dodaję, ale robię tu i tak sporo rzeczy więc raczej na rutynę już nie narzekam :) Zamierasz wrócić do dodawania?

Jankes

Ja też już tutaj jestem parę lat i też czasem mam mniejszą wenę :), jednak lubię bardzo to robić i jak na razie nie zanosi się na rezygnację :). Może musisz trochę odpocząć i znów będziesz dodawał.

miodzik

Ja po prostu kocham kino i nawet jak mnie tu nie ma jakiś czas (mam regularne przerwy spowodowane podróżniczym trybem życia) to zawsze jak wracam to chętnie tu zaglądam. Po ostatnich wojażach dodaję te filmy, które w ostatnim czasie zakupiłem, a które mają braki w bazie. Jak je już skataloguję u siebie (i tu przy okazji) to wrócę do NRD itp.
Tym sposobem nie przewiduję, aby mi się szybko miało to znudzić, to ogromna frajda, kiedy ktoś się dzięki tobie może czegoś dowiedzieć o filmie. Sam zanim obejrzę jakieś podejrzane sf czy fantasy, bez odpowiedniej renomy, to zawsze najpierw sprawdzam co o tym napisał derik ;)

Proszę czekać…