Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Witam. Niestety popełniłem mały błąd i nawet weryfikator tego nie wyłapał (oczywiście nie winię go), więc zgłaszam tutaj. Dodałem kilka elementów, zanim się zorientowałem, że było to reality-show. Następnym razem będę musiał popatrzeć na gatunek, zanim dodam cokolwiek. Byłbym wdzięczny za usunięcie. fdb.pl/film/1056342-byc-jak-magic-mike
@Sweet_Foxy
Jeśli masz na myśli ten na samym dole przy "aktualizacji danych", to nawet jak podaję źródło i ewentualną uwagę po prawej stronie to jest błąd, bo ciągle pisze, że formularz jest niegotowy. Dlatego też założyłem ten temat.
@Sweet_Foxy
Przyznam się, że nie wiem jak inaczej zgłaszać cały tytuł do usunięcia. Wchodzę na stronę z produkcją, klikam "zaktualizuj stronę" i co mam wybrać? Bo jak nie wybieram niczego i od razu przechodzę do "Źródło aktualizacji" i "Dodatkowe uwagi" to formularz nie działa. U ciebie jest inaczej?
@ar23s u mnie na dole po prawej stronie jest przycisk „Zgłoś do usunięcia” (nie w aktualizacji, tylko normalnie na stronie filmu)
@Sweet_Foxy
O, faktycznie w rubryce "Zarządzanie" jest taka opcja. Wcześniej nie zwracałem uwagi w tamte rejony, bo dzisiaj pierwszy raz zgłaszam tytuł do usunięcia. Dzięki za wskazówki, następnym razem sam coś zgłoszę w taki sposób, jak nadarzy się okazja.
@ar23s OK :-) Zawsze można też podmienić film na coś innego, ale ten już zgłosiłam do usunięcia.
@Chemas Tak, już 3 dni temu został usunięty z bazy.
@ar23s Każdemu się zdarza niedopatrzenie, dobrze że można usunąć taki film, tylko szkoda, że nie ma np. jakiegoś powiadomienia, że film który zgłosiliśmy został faktycznie usunięty z bazy. Teraz poszło szybko ale czasem się dużo dłużej czekało i zaglądało, czy film jeszcze jest, czy już go nie ma.
Proszę czekać…