FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

cda 11
suwalczanin

Mi sie podoba ten portal bardzo ze sie sztucznie nie ogrnicza wprzeciwnstwie do niktorych

suwalczanin

@suwalczanin tojest cda premium 24zl rzeba zaplacic by je objrzec

suwalczanin

@suwalczanin TAM NAWECDA TYTULOW NIMOZNADODAC CO JESTDZIWNEALE ONI LUBIASIE OGRNICZAC

suwalczanin

@suwalczanin utrudniacdodwani

Chemas

@suwalczanin Mimo wszystko cda nie jest dystrybutorem. Po prostu musisz poszukać właściwego źródła, trudno, albo dać opis własny, ale by nie był plagiatem.
To samo dotyczy opisu jaki próbujesz dodać z FilmWebu, prawdopodobnie jest to opis dystrybutora, no ale trzeba go znaleźć. Ja nie mam takiej pewności i może się okazać, że zrobimy plagiat.
Dodam jeszcze, że niechętnie przyjmujemy w ogóle dane z FW. Nie zawsze są wiarygodne.

Adamus0101

@Chemas "Dodam jeszcze, że niechętnie przyjmujemy w ogóle dane z FW. Nie zawsze są wiarygodne." – Hehe, dobre. Badziew straszny tam teraz jest.

ps
Tak z ciekawości
Jak ktoś doda źródło z FW, które było Twoją kontrą gdy tam wrzucałeś, to też to odrzucasz? ;P

Chemas

@Adamus0101 Nie dodawałem treści na FW :)

Adamus0101

@Chemas Taaa, załóżmy, że Ci wierzę. :D

Chemas

@Adamus0101 Nie musisz, szczerze, to mi to wisi

suwalczanin

@Chemas oni tam lubia utrodniac dodwanienatym innym portalu nawet zaspacje a odzucaja takowy opisapozej 30sekund dodaja sami inteligent zaltowiony ostatnio dwa tygonietemu odzucono mitam ntym innym portalu bo bylaawaia polsatbogo no aletrona niedza i sobie pawcownica innego pportalu dodala albo amistrator bo nawe3puktow nie ma alle opis jest takie cuda tam sie dzie duchy dodaja opisy

Kromila

@suwalczanin czy Ty w ogóle czytałeś co napisałeś? po jakiemu to jest?

suwalczanin

@Kromila choruje na mozgowe poraznie

Proszę czekać…