Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Chodzi o trzeci sezon serialu "Miasto na wzgórzu", zrobiłem screena. Taka sama sytuacja na różnych przeglądarkach, upewniłem się wcześniej.
i.ibb.co/j6rM3Rp/aha.png
I teraz pytanie, dlaczego prawidłowy opis do pierwszego odcinka został pozytywnie zweryfikowany do epizodów 2, 3, 4, a dodany przez usera o nicku suwalczanin i jakimś cudem nawet do epizodu numer pięć, którego sam jestem autorem? [zdziwiony_pikachu.jpg] Oczywiście już wysłałem poprawki, ale jak to pierwszy raz zobaczyłem to aż się po głowie podrapałem. Ktoś wie jakim cudem taka sytuacja zaistniała? :D Czuję się jak w matrixie.
@ar23s Czasem tak bywa na tych streamingowych platformach, że przy kilku odcinkach jest ten sam opis, najczęściej wtedy jest to opis sezonu, więc podczas dodawania tychże treści (23 sierpnia, a odcinek nr 5: 29 sierpnia) pewnie w źródle tak było i zaistniała sytuacja jak wyjaśnia @Sweet_Foxy
Proszę czekać…