Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Za namową @Chemas podrzucam do rozważenia zasadność dodawania ciekawostek na temat polskiego dubbingu. Moim zdaniem warto dodawać ciekawostki o premierze polskiego dubbingu, jeśli miały miejsce w tv lub w streamingu. Wszak tej daty nie ma u nas nigdzie indziej. Jak takie ciekawostki mogłyby brzmieć? Moja propozycja "Polska wersja dubbingu miała premierę 20 sierpnia 2021 roku na platformie Netflix." lub "Polska wersja dubbingu miała premierę 23 marca 2013 roku na antenie Disney Channel."
@k_malecki Ja jestem za!!!
I zatwierdzam to pozytywnie.
A tak przy okazji to można by było porozmawiać o lokalizacjach. Temat wisi już o dawna. Miał być osobny byt, a nie ma.
Przypomnę, według poradnika nie możemy dodawać nazw lokalizacji, a tylko ciekawostki związane z lokalizacją.
Dla mnie to jest bez sensu.
Podejrzewam @Grzegorz_Derebecki że jest to spory problem techniczny, to może jednak dodawać te lokalizacje zdjęć jako ciekawostki? Chyba, że masz inny pomysł na to. Bo przypomnę była też kwestia powiązań rodzinnych itp.
Proszę czekać…