Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
Po co dodajecie opisy do poszczególnych sezonów serialu "Niezwyciężony" jako jeden z wielu głównych, bo nie rozumiem?
https://fdb.pl/film/968707-niezwyciezony/opisy
I teraz strona główna wita nas informacją o sezonie drugim, a dopiero co zakończył się trzeci, zamiast treścią od użytkownika Bluejohn odnośnie fabuły całego serialu tak jak to powinno być i zostać.
@Chemas
No przecież widać, że dwa opisy dodane były przez ciebie, a jeden przez Lillu, więc oznaczyłem was odpowiednio w tym temacie. Nie bez powodu wrzuciłem link, można łatwo sprawdzić. Poza tym dyskutowaliśmy wielokrotnie o nadmiarze zbędnych opisów na forum, a tamte dodaliście miesiąc temu, więc pytam o powód waszego działania. Po co te opisy do poszczególnych sezonów się tam znalazły?
@Chemas
Zauważ, że opis główny od użytkownika Bluejohn jest oficjalnym dodanym 3 lata temu, zanim serial w ogóle otrzymał jakąkolwiek kontynuację. Obecnie każdy sezon ma własne streszczenie na stronie dystrybutora.
fdb.pl/film/968707-niezwyciezony/opisy
primevideo.com/detail/0K677J96WQ96K6UY6BL15O70CO?tag=upflixpl09-21
Co masz na myśli o tych podziałach? Gdzie chciałbyś przenieść te opisy, jakbym ja je zgłosił lub ktokolwiek inny? Gdyby coś takiego się stało to nie ma na nich miejsca, bo opisy przypisujemy na stronę główną (opis stricte osi fabularnej serialu, a nie jakiejś jego części) albo do odcinków, a nie bezpośrednio do sezonów. Przecież tu na FDB nie ma fizycznej możliwości wrzucania streszczeń sezonów w taki sam sposób jak na Prime widoczne nad odcinkami i zarazem niewidoczne, gdybyśmy rozwinęli listę fabularnych opisów na stronie głównej. Zapytam więc raz jeszcze: gdzie chciałbyś przenieść te zgłoszone opisy do sezonów? No nie da się. xD Można co najwyżej usunąć.
"Nie jest zabronione dodawanie opisów do sezonów". No dobrze. Ja po prostu zwracam uwagę, że te opisy do sezonów są totalnie zbędne, skoro główny fabularny opis istnieje i jest dodany w ciul czasu temu. Drugi powód jest taki, że kiedy jest kilka dodanych opisów na stronie głównej, to wtedy portal działa automatycznie i portal sam sobie wybiera, co wyświetlać na stronie głównej. Teraz portal sobie wybrał opis do sezonu drugiego i wygląda to tragicznie.
Tobie to nie przeszkadza? Ja się nie kłócę, pytam serio i poważnie.
@ar23s To nie czytałeś na forum, że jest pomysł wprowadzenia nowego bytu – sezon, w którym będą dopiero odcinki? To poczytaj.
A tak w ogóle nie mam teraz czasu, mam za wiele spraw na głowie, by wdawać się w dyskusję.
Ostatni raz powtarzam, zgłoś usunięcie z uzasadnieniem i tyle.
Na prawdę nie mam teraz do tego głowy.
@ar23s Może @Grzegorz_Derebecki wypowie się na ten temat.
Swoją drogą, ja kiedyś zgłaszałem możliwość porządkowania opisów i wtedy ten opis Bluejohna można by dać jako pierwszy.
Na jakiś czas to moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.
Niedługo – czyli mniej więcej kiedy ? Za tydzień, miesiąc, pół roku …
@Agnieszka_Chmielewska_Mulka nie chce nić obiecywać bo to zależy od tego ile czasu uda mi się na to poświęcić ale mówimy raczej o przedziale kilku dni do miesiąca
Proszę czekać…