KINO DOMOWE 1059 nowy temat
szukaj Kategorie

W działach można znaleźć produkty, które producenci zdecydowali się sprzedawać na naszej stronie, jednak gorąco zachęcamy do dyskusji i dzielenia się własną opinią na temat innych produktów.

Powazny dylemat:( 2
sarenka2004

Witam wszystkich :) przeczytalem duzo postow na temat Wiwy i juz sam nie wiem co zrobic:( mam zamiar kupic sobie jakas WIWE tylko nie wiem jaki model… interesuje mnie zeby odtwarzacz bezproblemowo odczytywal mp3 dvd divx audio Cd aby nie scinal sie podczas odtwarzania tych formatow. myslalem nad dwoma modelami Wiwa-128 a wiwa 238. bardzo bym prosil o pomoc bo nie moge sie zdecydowac:( dziekuje bardzo za pomoc

p.s.a ta wiwa 128 naprawde sie szybko grzeje przez ta obudowe?

AMIGAnTOMEK

> sarenka2004 o 2006-10-16 10:46:43 napisał:
>
> interesuje mnie zeby odtwarzacz bezproblemowo odczytywal mp3 dvd divx audio Cd
> aby nie scinal sie podczas odtwarzania tych formatow.

Tak naprawdę to jeśli nie chcesz mieć problemów to podłącz do TV komputer, każdy odtwarzacz ma swoje ograniczenia i wady i zawsze możesz się naciąć na jakimś DIVXie albo czyms innym.
Co do 128U lub 238U to w zasadzie taki sam odtwarzacz tyle że obudowa inna.

sarenka2004

wlasnie mam powazne problemy z podpieciem TV do komputera:( mam strasznie ciemny obraz i nikt nie wie o co chodzi:( mam gigabyte radeona 9550 kupilem juz nawet kabel za 40 zl do Video bo slyszalem ze karty Ati maja problemy z sygnalem…

Proszę czekać…