FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

moda na sukces 8
oxby2006

CZESC. POSZUKUJE NOWYCH ODCINKOW MODY NA SUKCES NIEEMITOWANYCH JESZCZE NA ANTENIE TVP.
PROSZE O KONTAKT
DZIEKI!!

Anonimowy

Niestety nie mogę ci pomóc, ale ja tez poszukuje serialu, mianowicie szukam wszystkich odcinków All My Children, niestety nie nakrecono ich za wiele. Moze ktos ma?

oxby2006

NIESTETY PRZYKRO MI ALE NIC MI NIE WIADOMO NA TEMAT TAKIEGO SERIALU.
ZYCZE POWODZENIA W DALSZYCH POSZUKIWANIACH GO.
DZIEKI ZA POST
CZESC!!!

pietruch

Ja za to szukam serialu "Guiding Light" obejrzałem narazie 9854 odcinki ale zostało mi jeszcze ok 5 tys. więc jak ktoś ma od 10000 odcinka niech się odezwie :D

margarita

haha ;P

serio? ..

pietruch

Odnośnie tych oper mydlanych, ciekawe czy jest osoba która widziała wszystkie odcinki "Guiding Light" a jest ich ponad 15 tys. Serial kręcą od 1952 i jeszcze się im nie znudziło.

Komentarz na temat "Guiding Light", a właściwie na temat jednej z postaci (Revy) w jednym z amerykańskich for telewizyjnych: Reva Shayne, po swojej "śmierci", po wstąpieniu do sekty, po zostaniu księżniczką w San Cristobel, po powrocie do Stanów i po ponownym poślubieniu Josha, po powrocie do San Cristobel i po zainicjowaniu rewolucji, po sklonowaniu, po straceniu wzroku i po tajemniczym jego odzyskaniu … wreszcie przekroczyła granice. Zaczęła podróżować w czasie, weszła "w obraz" i teraz (2001) jest siedemnastowieczną francuską pokojówką. Scenarzystom zaczyna brakować pomysłów, klonowanie jest usprawiedliwione – wtedy wszyscy o tym mówili… ale to już za dużo :D

Albo ciekawostka odnośnie Mody na Sukces – w Polsce serial emitowany jest od 12 lat a zaczęli go pokazywać od 216 odcinka :)

Anonimowy

> pietruch o 2006-11-28 00:20:14 napisał:

> Albo ciekawostka odnośnie Mody na Sukces – w Polsce serial emitowany jest od 12
> lat a zaczęli go pokazywać od 216 odcinka :)

A to dlatego nie mogę sie połapać w tym serialu, juz myslałem ze jestem zbyt mało rozgarniety aby ogladac mode na sukces i dlatego gubie watek, a tu sie okazuje ze nie mzliwoscia jest złapanie głownego watku, poniewaz serial nie jest puszczany od poczatku :-)

Ps. Pietruch moze masz te 9854 serialu Guiding Light na kompie, chetnie bym sobie obejrzał, akurat mam jakies 2 lata wolnego, jesli masz to przesli na moj meil ;-)

pietruch

> wolfie o 2006-11-28 17:34:02 napisał:
>
> Ps. Pietruch moze masz te 9854 serialu Guiding Light na kompie, chetnie bym
> sobie obejrzał, akurat mam jakies 2 lata wolnego, jesli masz to przesli na moj
> meil ;-)

Jak będę miał wolne 5 min to ci prześle to i te odcinki All My Children, których szukasz :D

Anonimowy

> pietruch o 2006-11-28 19:20:25 napisał:
>
> Jak będę miał wolne 5 min to ci prześle to i te odcinki All My Children,
> których szukasz :D

Czekam….., pietruch tylko prosiłbym abys jak najszybciej znalazł te 5 min, bo jak bedziesz zwlekał, to mi zycia moze nie starczyc, aby obejrzec wszystkie odcinki (wiesz mam juz swoje latka -:)

Proszę czekać…