KINO DOMOWE 1059 nowy temat
szukaj Kategorie

W działach można znaleźć produkty, które producenci zdecydowali się sprzedawać na naszej stronie, jednak gorąco zachęcamy do dyskusji i dzielenia się własną opinią na temat innych produktów.

Korr 9907DX - jak to jest z tymi napisami 2
miol

Wiam
Mam od niedawna Korra 9907DX i wszystko jest OK. poza jednym szczegółem. Otóż czytałem, że jeżeli na płycie czy katalogu jest tylko plik z filmem i plik z napisami to nieistotna jest jego nazwa, Korr i tak odczyta te napisy. Otóż w moim jeżeli plik z napisami ma inną nazwę od tego z filmem to napisów nie będzie. Ostatnio wgrałem mu najnowsze oprogramowanie i jedyne co się zmieniło w tym temacie to to, że teraz wyświetla mi pliki z napisami (wcześniej tego nie robił) ale nadal ich nie odtwarza jeżeli nie zgadzają się nazwy. To jak to w końcu jest, musi być identyczna nazwa czy nie? A może coś u mnie jest nie tak?

Pozdrawiam

wajs

Tak, z tymi napisami to dziwna sprawa, ponieważ zasadniczo jest tak jak piszesz, ale czasami zdarza się tak, że jak w katalogu jest tylko jeden plik z filmem i jeden plik z napisami o różnych nazwach to odtwarzacz ich nie wczyta, jak do tej pory nie ustalono jednego schematu, czy powodów, dlaczego tak się dzieje.
Zerknij tam:
http://korr.ovh.org/viewtopic.php?t=149
(Administracja jest ostatnio wyrozumiała i mam nadzieje, że nie usunie tego linka. Pozdrowienia dla Madmaxa ;) )

miol

Witam
Dzięki za odpowiedź. Czyli jednak będe musiał się z tym pogodzić, że w moim nie bęzie napisów jak nie będą się zgadzały nazwy. Szkoda.

Proszę czekać…