FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

MODA NA SUKCES !!! 10
oxby

WITAM. POSZUKUJE NOWYCH ODCINKÓW MODY NA SUKCES POWYZEJ 4000. NIE BYLY JESZCZE ONE EMITOWANE W TVP. CZY KTOS MOZE JE MA LUB WIE JAK JE ZDOBYC?
**

BigGiantHead

Żartujesz?

I prośba – wyłącz caps lock, bo oczy bolą…

nathalie

OMG to ktoś to ogląda ? :P

pietruch

Chciałbym Ci pomóc, ale mam tylko te pierwsze 4 tys. odcinków, dalszych nie mam :D

Grzegorz_Borowiecki

nie smiejscie sie bo moja babcia to oglada ;) spytam jej, bo moze ma ;) na razie widziala wszystkie ;)

pietruch

Moja babcia też to ogląda.

Ten serial można zacząć oglądać w dowolnym momencie a i tak wiadomo o co w nim chodzi. Najśmieszniejsze jest to że w Polsce Moda na sukces wyświetlana jest od 216 odcinka, ciekawe czemu TVP nie chciała pokazać "pierwszych" odcinków. Podejrzewam że dzieje się w nich to samo co w kolejnych 3 tys. :D

BigGiantHead

Wszystkie?! Twarda babcia ;]. Ja to ani minuty nie wytrzymam :P

Wodnica79

> BigGiantHead o 2007-01-08 18:54:37 napisał:
>
> Wszystkie?! Twarda babcia ;]. Ja to ani minuty nie wytrzymam :P

Popieram :D I SZCZERE GRATULACJE DLA BABCI!

Skynet

W każdym odcinku jest scena, że ktoś schodzi po schodach, a kamerzysta tak się na tym skupia, że trwa ona (znaczy scena) przez trzy odcinki :D

Perfik

To prawda.
Kiedyś jakoś tak się złożyło, że oglądnąłem 3 albo 4 odcinki pod rząd. W pierwszym jakaś szpetna klientka zaczeła rodzić dziecko w górskiej chatce. Skończyła po 3 odcinkach…

broda1725

Boże czy te filmy ogladaja jacys faceci?? Przeceiz jak sie to oglada to sie zygac chce w kazdym odcinku to samo a skad wiem nieraz jestem u babci i ona to oglada jak te babcie ten film przezywaja. BOŻE !!

Proszę czekać…