Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
A propos konkursów to uważam ze fajnie by było jak by 1-2 płytki DVD za dodawanie treści były rozlosowane spośród dodających którzy nie załapali się do tej czołówki. Wiadomo nie wszyscy maja czas na dodawanie.
Można by brać pod uwagę użytkowników którzy dodali np. 50treści w ciągu tych 60 dni.
Jest to zawsze jakaś zachęta dla wszystkich.
wiecie co?
ja to bym w ogóle zmieniła troszkę przyznawanie nagród – ale nie mam pomysłu co zaproponować :P
chodzi mi o to, że przeważnie werzy zajmują czołówkę w rankingu za dodawanie i wychodzi z tego wszystkiego ze około 3 użytkowników dostaje nagrody bo resztę zgarniają werzy i za dodawanie i za werowanie.
Noi jak tu użytkownicy mają być zmotywowani do dodawania?
Ja rozumiem, że liczy się ilość punktów i kto ma najwięcej ten wygrywa ale jakaś szansa dla użytkowników by się przydała.
pozdrawiam
> margarita o 2007-01-22 20:40:39 napisał:
>
> wiecie co?
> ja to bym w ogóle zmieniła troszkę przyznawanie nagród – ale nie mam
> pomysłu co zaproponować :P
> chodzi mi o to, że przeważnie werzy zajmują czołówkę w rankingu za
> dodawanie i wychodzi z tego wszystkiego ze około 3 użytkowników dostaje
> nagrody bo resztę zgarniają werzy i za dodawanie i za werowanie.
> Noi jak tu użytkownicy mają być zmotywowani do dodawania?
> Ja rozumiem, że liczy się ilość punktów i kto ma najwięcej ten wygrywa ale
> jakaś szansa dla użytkowników by się przydała.
> pozdrawiam
Też o tym myśleliśmy. Wg nas (administracji) rozwiązaniem byłoby aby np 2 nagrody przeznaczyć dla dodających weryfikatorów, a resztę dla dodających.
Oczywiście to, że ktoś jest weryfikatorem, jest przywilejem i dzięki temu może np dostać dwie nagrody. Nie chciałabym jednak aby w jednym i drugim konkursie dominowali weryfikatorzy. Weryfikator, jak sama nazwa wskazuje, ma pewną funkcję i przede wszystkim na niej powinien się skupić, choć wiem może być żmudne, męczące i samo dodawanie jest jak kit-kat ;)
A co do konkursów… szykujcie się na coś specjalnego na Walentynki :) Póki co ruszycie głową i wymyślcie nowe zakończenie lub początek dla Piły ;)
Proszę czekać…