FDB.PL 1179 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Fajne konkusy ;) 12
Elros

Wzialem udzial dopiero w jednym i juz mi sie podobaja.
Nie sa nudne, typu: napisz minirecenzje i odpowiedz na pytanie, tylko takie, ktore zainteresuja wszystkich :)
Mam nadzieje, ze jeszcze bedzie ich wiele.

Trophy

Na pewno będzie… :-)

sciema

A propos konkursów to uważam ze fajnie by było jak by 1-2 płytki DVD za dodawanie treści były rozlosowane spośród dodających którzy nie załapali się do tej czołówki. Wiadomo nie wszyscy maja czas na dodawanie.
Można by brać pod uwagę użytkowników którzy dodali np. 50treści w ciągu tych 60 dni.
Jest to zawsze jakaś zachęta dla wszystkich.

Lucas_B

Sciema, dobry pomysł :D Może i mi wpadłaby jakaś nagroda :D

margarita

wiecie co?
ja to bym w ogóle zmieniła troszkę przyznawanie nagród – ale nie mam pomysłu co zaproponować :P
chodzi mi o to, że przeważnie werzy zajmują czołówkę w rankingu za dodawanie i wychodzi z tego wszystkiego ze około 3 użytkowników dostaje nagrody bo resztę zgarniają werzy i za dodawanie i za werowanie.
Noi jak tu użytkownicy mają być zmotywowani do dodawania?

Ja rozumiem, że liczy się ilość punktów i kto ma najwięcej ten wygrywa ale jakaś szansa dla użytkowników by się przydała.

pozdrawiam

Trophy

Przecież każdy ma szanse. Wer też użytkownik. :) Dla chcącego nic trudnego:P

Mort_Rainey

Poprzeczka jest ustawiona zbyt wysoko jak dla mnie

Trophy

No nie wszyscy mają czas dodawać.

margarita

> piotr_nw o 2007-01-22 21:07:12 napisał:
>
> Poprzeczka jest ustawiona zbyt wysoko jak dla mnie

dla wielu jest zbyt wysoko

Anita_Nowakowska

> margarita o 2007-01-22 20:40:39 napisał:
>
> wiecie co?
> ja to bym w ogóle zmieniła troszkę przyznawanie nagród – ale nie mam
> pomysłu co zaproponować :P
> chodzi mi o to, że przeważnie werzy zajmują czołówkę w rankingu za
> dodawanie i wychodzi z tego wszystkiego ze około 3 użytkowników dostaje
> nagrody bo resztę zgarniają werzy i za dodawanie i za werowanie.
> Noi jak tu użytkownicy mają być zmotywowani do dodawania?
> Ja rozumiem, że liczy się ilość punktów i kto ma najwięcej ten wygrywa ale
> jakaś szansa dla użytkowników by się przydała.
> pozdrawiam

Też o tym myśleliśmy. Wg nas (administracji) rozwiązaniem byłoby aby np 2 nagrody przeznaczyć dla dodających weryfikatorów, a resztę dla dodających.
Oczywiście to, że ktoś jest weryfikatorem, jest przywilejem i dzięki temu może np dostać dwie nagrody. Nie chciałabym jednak aby w jednym i drugim konkursie dominowali weryfikatorzy. Weryfikator, jak sama nazwa wskazuje, ma pewną funkcję i przede wszystkim na niej powinien się skupić, choć wiem może być żmudne, męczące i samo dodawanie jest jak kit-kat ;)

A co do konkursów… szykujcie się na coś specjalnego na Walentynki :) Póki co ruszycie głową i wymyślcie nowe zakończenie lub początek dla Piły ;)

Elros

A jeszcze wroce do konkursu, wyniki do Pily powinny byc juz po 12 na stronie glownej, jednak ja ich nie widze, a zreszta, wyniki sa jawne czy tajne? :)

Trophy

> Adriano o 2007-01-23 14:01:43 napisał:
>
> A jeszcze wroce do konkursu, wyniki do Pily powinny byc juz po 12 na stronie
> glownej, jednak ja ich nie widze, a zreszta, wyniki sa jawne czy tajne? :)

Cierpliwości ;)

Elros

> Trophy o 2007-01-23 14:32:07 napisał:
>
> Cierpliwości ;)

Nie mam jej az tyle ;D

Proszę czekać…