ŚWIAT TV 85 nowy temat
szukaj Kategorie

Spędzamy 4 godzin dziennie przed telewizorem i tutaj możesz podzielić się swoimi uwagami na temat programów, które lubisz oglądać i podyskutować o wszystkim co związane z TV.

jericho 16
skunksior

wie ktos czy bedzie jakas kontynuacja tego serialu?Wyszło narazie 22 odcinki.

BigGiantHead

22 odcinek, finał pierwszego sezonu zostanie wyemitowany dzisiaj w nocy w USA. Drugi sezon podobno jest zaklepany, ale kiedy będzie puszczany nie wiem – prawdopodobnie na jesieni.

skunksior

thx….pozyjemy zobaczymy….jak dla mnie to serial super.

Anita_Nowakowska

Ja obejrzałam tylko kilka odcinków, później wszedł w konkurencyjnej stacji Prison i go zdjęli, a szkoda. Zmiana dnia była dobrym rozwiązaniem aby nie być stratnym…

skunksior

no kierowniczko….ja mam wszystkie odcinki …..zawsze sie mozna jakos dogadac :)

BigGiantHead

No i kaszana. CBS jednak nie zdecydowało się zamówić drugiego sezonu :/

pietruch

nieee…. przecież to nie może się tak skończyć! Moim zdaniem 2 sezon jest niezbędny. Jest jeszcze nadzieja że stacja CW wykupi licencję, ponieważ znana jest z tego że kontynuuje seriale z innych stacji.

skunksior

przeciez ten serial zaczął sie dopiero rozkręcać

szpinak1

2-3 dni temu wpadły mi w ręce wiadomości na wp; podobno w stanach wyemitowali 13maja ostatni odcinek z powodu kiepskiej ogladalności…

skunksior

słuchać wp to ja w zime bede w trampkach chodził…

mikeL

Nie chcę nikogo straszyć czy też przepowiadać zły omen – ale dalszego ciągu Jerycho na razie nie zobaczymy. Zaprzestano dalszej emisji – zapewne z powodu "kiepskiej oglądalności". Już tak zszedł Threshold (urwany w połowie), nie ma dalszego ciągu Invasion czy Surface. Za to gnioty typu Lost ciągną bez końca a w planach mają jeszcze chyba 4 serie. Prison też powinien się skończyć – uciekali i w końcu uciekli. Więc po co to sztuczne napędzanie oglądalności. Jericho było czymś nowym – serialem, który wciągał i był nieprzewidywalny – czasem przynudzał jak każdy, ale mimo to pokazywał w przeraźliwy sposób to, co jest całkiem realne w naszym podwubiegunowym świecie.
Jericho is down. I nic na to nie poradzimy.

PS. Na oficjalnej stronie serialu można dopisać "własny dalszy ciąg" – czyżby zbierano pomysły….

srebrny

No a mi ogolnie Jericho nie przypadło do gustu obejrzałem 4-5 pierwszych odcinkow i wedlug mnie wjało nuda wiec zostane przy swoich Piankiller Jane ,Heroes,Smallvile:)

Inco

Bardzo dobrze że się skończyło, obejrzałem chyba 15 odcinków i tylko dlatego, tak dużo bo podobał mi się pomysł, ale realizacja to już tragedia. Ten film przypomina serial Dr. Quinn. To co mnie denerwowało najbardziej to słaby scenariusz, nie wiem po co ktoś tam wsadził akcje rodem z "Mody na sukces". Jak to oglądam to wydaje mi się że cała ta akcja PA jest tylko takim koniecznym dodatkiem, by było ciekawiej, a tak naprawdę to ktoś chciał nakręcić opere mydlaną w niecodziennej scenerii. Potwierdzeniem tej tezy jest słaba muzyka kompletnie nie robiąca nastroju filmu, jakiś pop rock, nawet nie wiem jak to nazwać. Nie podoba mi się też gra aktorów oprócz oni nie grają tylko wypowiadają kwestie. Drażniło mnie kadrowanie scen i praca kamery, wyglądało tak jak by ktoś się naprawdę nie przemyślał tego co chcę nakręcić. Nie ma tez w tym serialu naprawdę fajnych postaci( chyba najbardziej denerwuje mnie postać matki rodu Greenów :P ).
Podsumowując pomysł mi się podobał bardzo i strasznie się napaliłem na ten serial ale po obejrzeniu 3-4 odcinków zacząłem się denerwować jak można było tak bardzo to zepsuć.
Oczywiście jest to tylko moja ocena i jak komuś się podobało to ok :)
Porównywanie Losta do Jericho to według mnie, jak porównywanie ferrari do malucha.

skunksior

bajwidoczniej oglądałeś co drugi odcinek……..seriale mają to do tego ze trzeba je oglądać po kazdym odcinku……a wiem ze drugi sezon jericho mialby lepszą oglądalnosc niz 2 i 3 sezon "Lost"

BigGiantHead

Poszła plotka, że najprawdopodobniej jednak będzie drugi sezon Jericho. Po ogromnym zrywie fanów, którzy przysłali telewizji CBS tony orzeszków ziemnych, by pokazać, że chcą, by serial był nadal emitowany, telewizja zaczyna się wykruszać z decyzji o anulowaniu serialu. To jeszcze nic oficjalnego, ale z kilku źródeł nadchodzą zachęcające sygnały.

http://community.tvguide.com/blog/TVGuide-Editors-Blog/Ausiello-Report/700000049
http://www.eonline.com/gossip/kristin/index.jsp?uuid=41d01c80-22e2-4113-9708-7027837855c0

skunksior

thx.aby to prawda byla

regoat

i jak wam sie podoba 2 sezon? ja ogladnolem jednem odcinek lub 2 i jakos mi ise odechcialo. jak pierwszy sezon naprawde mnie interesowal 2 jakos stracil to co bylo w nim najbardziej interesujace

Proszę czekać…