Łatwo dostępne i tanie śmieciowe jedzenie produkowane przemysłowo ma swoją ciemną stronę, która odbija się na naszym zdrowiu: otyłość, cukrzyca czy choroby układu krążenia to tylko niektóre produkty uboczne niezdrowej diety. Jednak jednostronnie kłamliwe reklamy o tym nie wspominają. Dlaczego tak się dzieje? Autorzy śledzą proces produkcji i promocji żywności na przykładzie kotleta szwajcarskiego. Zadają sobie także trud aby ten niezdrowy trend próbować odwrócić.

Oczekujące treści

Brak oczekujących aktualizacji dla tej strony, dodaj aktualizację.

Więcej informacji

Ogólne

Czy wiesz, że?

  • Ciekawostki
  • Wpadki
  • Pressbooki
  • Powiązane
  • Ścieżka dźwiękowa

Fabuła

Multimedia

  • Plakaty
  • Zwiastuny
  • Zdjęcia

Pozostałe

  • Komentarze
  • Nagrody
  • Wiadomości
  • Wytwórnie
  • Seanse TV
  • Repertuar
  • Inne strony www

Proszę czekać…