FILMY 1289 nowy temat
szukaj Kategorie

Zachęcam do rozmowy na temat filmów, które zobaczyliście, bądź macie zamiar obejrzeć. Tutaj swoją opinią dzielisz się z innymi.

PILNE!!!! 7
19DragoN94

Wiem, że to nie w tym temacie powinnam zakładać wątek, ale pilnie potrzebuje pomocy. Potrzebuje pomysłu na krótką scenkę "horrorową". A mam pustka w głowie. Do przedstawienia.
Może być trochę zgapiona od innych filmów typu HORROR.
Bardzo proszę o odpowiedzi;)
Z góry wielkie dzięki.

justangel

nie wiem jakimi środkami dysponujesz i jakie masz możliwości załatwienia jakiejś dekoracji ale przykład znanej scenki z horroru to może być scena spod prysznica z "Psychozy"?

Anonimowy

eeeeeeee Psychoza to takie biedne i oklepane, ja proponowałbym ci pójść na całość i zrobic jakąś scenkę ze Szczęk :-)

Czort

Teraz popularne są filmy o zombiakach:) nie wymagają zbytniej charakteryzacji, a fabułę można dać jakąkolwiek.

Flames23

Moja propozycja to każda scena z filmu "Coś" w reż. Johna Carpentera, tylko koniecznie musisz mieć podkład muzyczny Ennia Moriccone właśnie z tego obrazu. (to jest pierwszy utwór na soundtracku: HUMANITY (Part I)).

19DragoN94

Bardzo wszystkim DziĘkujĘ ;)

mysza_007

wytnij 2 dziury w prześcieradle na oczy , prześcieradło na głowę , do tego mrożące krew w żyłach : uuuuuuuuuuu…i masz horror xd

mysza_007

ale w sumie poważnie to ja mam coś ;p …załatw sobie taki nóż który się nie wbija tylko ostrze się chowa do rękojeści (kiedyś miałem taki nóż z tzw śmiesznego sklepu) , 2 osoby, jedna z nożem ofc , fabułę sobie jakąś wymyśl byle nie za długą a najlepiej krótką na maxa (może być bez sensu nawet ;p) i na końcu urządzić taką scenę , że niby typ ma dostać nożem , a niechcący ty mu jakoś ten nóż wbijasz naprawdę (pod koszulą najlepiej coś co po uderzeniu wyda coś czerwonego) i reszta zależy od tej 2 osoby , jak wiarygodnie odegra , że dostał/a nożem naprawdę to ludzie będą w szoku , mogą być krzyki : aaaa wezwijcie karetkę , o boże , przepraszam nie chciałem ;p , a może ludzie się zrobią , bo te noże naprawdę wyglądają jakby się wbijały……
ewentualnie polecam prześcieradło ;p

Proszę czekać…