FDB.PL 1179 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

dodaje ocenę filmu ale jej nie widać 17
Asmodeusz

Czy komuś jeszcze nie wyświetlają się oceny przy filmach, które ocenił. Na liśćie ocenionych są ale jak wchodze na sam film to wygląda jakby nie był oceniony

roksana_goly

@Asmodeusz Też tak mam…

Sweet_Foxy

@Asmodeusz, u mnie też, już jest zgłoszony ten problem.

Chemas

@Asmodeusz Ja to samo. A jeszcze ciekawiej, na przykład Vabank 2 nie mogę ocenić tylko na 4, 6. 7, 8. 9. Na inne mogę. :)
Poza tym nie na wszystkich filmach tak jest. Vabank pierwszy wyświetla się w filmografii i na stronie filmu normalnie z oceną.
Myślałem, że to tylko dla filmów ulubionych, bo tak mam z Vabank 2 właśnie, no ale Vabank też mam ulubiony.
To raczej kwestia ocen.
Zgłosiłem na discordzie.

Asmodeusz

@Chemas jak tak popatrezć to więcej błędów jest Statystyki sprawdzania pojawia się błąd a jak dodaje osoby i założmy jest 10 a dodam tylko 9 to i tak nie można tego zrobić bo pokazuje że nie wypełnione pole, czyżby była jakaś aktualizacja?

Chemas

@Asmodeusz Była i to poważna. Wejdź na discorda, tam jest dyskusja z Grzegorzem.

Jeszcze dzisiaj nie dodawałem, więc nie wiem, musiałbym sprawdzić.

Grzegorz_Derebecki

Problem z widgetem z oceną występuje i pracujemy by go rozwiązać dam znać jak się uda coś zrobić – głosy się normalnie zapisują.
Tak była duża aktualizacja :)

roksana_goly

@Asmodeusz Tutaj mam ten sam problem, wczoraj dodawałam przez to obsadę w kawałkach.

Grzegorz_Derebecki

@roksana_goly to już poprawione z obsadą.

Grzegorz_Derebecki

Już powinno być ok :)

jacks

@Grzegorz_Derebecki podobnie jak k_malecki pisał z błędem 500 jest duża ilość mini seriali

Grzegorz_Derebecki

@jacks poprawie i dam znać ;)

Zigor

@Asmodeusz Wczoraj miałem już o to pytać, bo mi praktycznie all oceny odcinków seriali zniknęły. Dziś widzę już to naprawili :)

Chemas

@Asmodeusz Już wszystko działa :)

k_malecki

@Grzegorz_Derebecki Zauważyłem jeszcze jeden problem – błędne zliczanie ilości odcinków i wyświetlania ról w obsadzie serialu, produkcji itp.
https://fdb.pl/film/1095202-wielkie-konflikty/obsada – Marek Hucz (aktorzy, producenci), Jan Jurkowski (aktorzy)
https://fdb.pl/film/1059741-to-zawsze-agatha/obsada – niektórzy scenarzyści, producenci

Grzegorz_Derebecki

@k_malecki Dzięki za wyłapanie tego błędu, poprawione :)

Proszę czekać…