FDB.PL 1179 nowy temat
szukaj Kategorie

Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.

Festiwal w Gdyni 12
Marac

Pod jaką nazwą jest Festiwal w Gdyni na stronie z nagrodami? Bo nijak nie mogę go znaleźć…

Marac

@Sweet_Foxy A nie powinno się go dać znaleźć po słowie "gdyni" w polu wyszukiwania? Bo aktualnie się nie da.
Już nie mówiąc o tym, że "Złote lwy" to nie jest w ogóle nazwa festiwalu.
Na stronie FilmPolski jest jako "Gdynia (Festiwal Polskich Filmów Fabularnych)" albo "49 FESTIWAL POLSKICH FILMÓW FABULARNYCH Gdynia"
To samo na stronie festiwalu: festiwalgdynia.pl

Sweet_Foxy

@Marac, ale to zakładka Nagrody, a nie Festiwale. Tak czy owak raczej nie do mnie to pytanie, może @Agnieszka_Chmielewska_Mulka pomoże?

Marac

@Sweet_Foxy A da się jakoś dodać typ nagrody? Bo jest film, który zdobył "Nagroda Specjalna w Konkursie Kina Niezależnego" a takiej kategorii nie ma. Jest "Konkurs Kina Niezależnego", ale do wyboru są n. główna i wyróżnienie.
filmpolski.pl/fp/index.php?film=1226092

Marac

@Sweet_Foxy No rozumiem i to nawet ma sens. Ale po pierwsze brak tu konsekwencji, bo już jest "MFF w Cannes" a nie "Złote Palmy". A po drugie ja tylko zgłaszam, że powinno dać się znaleźć po nazwie miasta.

Sweet_Foxy

@Marac, wieki nie zajmowałam się nagrodami i nie pamiętam, poczekaj na Agnieszkę.

Agnieszka_Chmielewska_Mulka

@Marac to napisz mi jak powinien nazywać się ten festiwal i jakich nagród brakuje – albo co powinno być inaczej – wszystko można poprawić :)

Marac

@Agnieszka_Chmielewska_Mulka
Brakuje: "Nagroda Specjalna w Konkursie Kina Niezależnego"
Tu film, który ją zdobył: filmpolski.pl/fp/index.php?film=1226092
Nie wiem, jak powinien się nazywać. Tu jest strona festiwalu: festiwalu: festiwalgdynia.pl
Ja tylko mówię, że powinien dać się znaleźć po słowie "gdyni".

@Marac poprawiłam, dodałam brakujące, wyszukuje się po słowie "gdyni"
jak zauważysz coś do zmiany to pisz :)

Marac

@Agnieszka_Chmielewska_Mulka Dzięki! To mogę jeszcze pomarudzić? ;-) Jeśli dobrze zakładam, że festiwale na stronie "Nagrody" są umieszczone mniej więcej wg. swojej ważności, to FPFF w Gdyni nie powinien być na pierwszej stronie? W końcu to najważniejszy polski festiwal…

@Marac Starałam się uszeregować te festiwale według ważności światowej – zagraniczne produkcje rzadko biorą udział w festiwalu w Gdyni – raczej są to filmy polskie nieznane szerzej za granicą naszego kraju

Marac

@Agnieszka_Chmielewska_Mulka To niewątpliwie prawda. Myślałem po prostu, że na polskim portalu polskie f. powinny być jednak wyżej. (Może niekoniecznie festiwal filmów rolniczych, ale te najważniejsze.) Ale segregacja stricte mnarodowa to też jakieś rozwiązanie.

Proszę czekać…