Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
@Marac Generalnie to jest wielki problem. A szczególnie jeśli chodzi o platformy streamingowe. Już kiedyś taki temat był, jak się zaczynało ze powiązywaniem platform z odcinkami serialu. Niektóre nie dość, że zmieniają kolejność, a my mamy dodane wg. TVdb lub IMDb, to jeszcze potrafią łączyć jak chcą. Nie ma na to rozwiązania. niestety. Bo przecież nie będziemy co chwilę zmieniać kolejności, jakaś podstawa musi być. Tym bardziej, że niektóre seriale puszcza kilka platform i czasami mają różne numeracje odcinków. Coś o tym wiem, jak również kolega amondemon.
@Marac Nie no spoko, jak są konkretne argumenty, to sprawa jest do sprawdzenia. Takie serwisy jak The TvDB, już nie wspomnę o IMDb, czy innych nie są alfą i omegą. Najlepiej przy serialach korzystać z wielu źródeł. Z mojego doświadczenia tvdb jest najlepsze. Na pewno platforma nie jest dobrym źródłem. Noże być jako opis dystrybutora, ale strasznie mieszają z kolejnością odcinków. Łączą itp. Pewnie kwestia edycji tego na platformie.
P.S. Nawet potrafią poprzenosić do innych sezonów.
A już o roku produkcji to nawet nie chcę wspominać.
Proszę czekać…