Forum techniczne fdb.pl. Zgłoś błędy zauważone na stronie, pisz opinie na jej temat. Strona ta jest dla Was i zależy nam aby spełniała Wasze oczekiwania.
To chyba odpowiedni dział. Niektóre z filmów, które jeszcze nawet nie weszły do kin zostały już ocenione. Wiem że gość się prawdopodobnie nie może doczekać ale to chyba nie powinno być możliwe ? Bo ta osoba raczej nie dysponuje wehikułem czasu ;)
@Chaotic, jak najbardziej można obejrzeć film, który nie miał premiery. Taką możliwość mogą mieć np. jego twórcy, recenzenci czy inni uczestnicy specjalnego pokazu przedpremierowego, ewentualnie tzw. widzowie próbni. Nie twierdzę, że to akurat taka sytuacja, pewnie raczej ktoś ocenił na wyrost. :)
@Sweet_Foxy No tak oczywiście, tylko my tu nie mówimy o tych z kręgu "wtajemniczonych" na pokazie, tylko zwykłym użytkowniku. Cóż, nie wiem, może się nie znam, może się czepiam :) Chciałem tylko zwrócić na to uwagę, lekko mnie zdziwiła jego ocena a nawet polubienie.
@Chaotic Problem z taką blokadą byłby taki, że cześć filmów nie ma daty premier więc dość mocno ograniczalibyśmy głosowanie.
@Grzegorz_Derebecki Zdaję sobie sprawę że to przysporzyłoby dużych komplikacji. Więc musi pozostać tak jak jest. To tylko pojedynczy przypadek tego użytkownika, dwa filmy ocenił przedwcześnie.
Proszę czekać…