Carmine Giordano (Salvatore Esposito) dorastał w Neapolu w cieniu szefa Camorry Pasquale Rizzuto znanego jako „Scimitar”. Ojciec Carmine'a uratował życie Scimitarowi, a to zapewniło jego synowi stałą ochronę. Więc szef wysyła go do Rzymu i powierza mu zarządzanie restauracją, która będzie służyła do prania brudnych pieniędzy Camorry. Restauracja serwuje tylko rozmrożone jedzenie i nie dba o to, aby dobrze wykonywać swoją pracę. Ale Carmine spotyka Consuelo (Greta Scarano), młodą szefową kuchni argentyńskiego pochodzenia, która chce zdobyć gwiazdkę Michelin. Jest bardzo dobra, ale powrót do kosztów luksusowej restauracji wymaga czasu i dużo, dużo pieniędzy...
Obsada dodaj obsadę
Reżyseria Ocena
Davide Minnella
Scenariusz Ocena
Gianluca Bernardini
Giordana Mari
Stefano Sardo
Producenci Ocena
Federica Lucisano
producent
Fulvio Lucisano
producent
Giulio Steve
producent wykonawczy
Aktorzy Ocena
Salvatore Esposito
Carmine Giordano
Greta Scarano
Consuelo
Antonella Attili
Gianluca Colucci
Gianfranco Gallo
Cristiano Simone Iannone
Policjant
Antonio Grosso
Alberto Basaluzzo
Orfeo
Zdjęcia Ocena
Kompozytorzy Ocena
Kostiumy Ocena
Montaż Ocena
Sarah McTeigue
Muzyka Ocena
Charakteryzacja Ocena
Scenografia Ocena
Dźwięk Ocena
Efekty specjalne Ocena
Pozostała Ekipa Ocena
Cristina Raffaeli
dobór obsady
Więcej informacji

Ogólne

Czy wiesz, że?

  • Ciekawostki
  • Wpadki
  • Pressbooki
  • Powiązane
  • Ścieżka dźwiękowa

Fabuła

  • Opisy
  • Recenzje
  • Słowa kluczowe

Multimedia

Pozostałe

Proszę czekać…