Carmine Giordano (Salvatore Esposito) dorastał w Neapolu w cieniu szefa Camorry Pasquale Rizzuto znanego jako „Scimitar”. Ojciec Carmine'a uratował życie Scimitarowi, a to zapewniło jego synowi stałą ochronę. Więc szef wysyła go do Rzymu i powierza mu zarządzanie restauracją, która będzie służyła do prania brudnych pieniędzy Camorry. Restauracja serwuje tylko rozmrożone jedzenie i nie dba o to, aby dobrze wykonywać swoją pracę. Ale Carmine spotyka Consuelo (Greta Scarano), młodą szefową kuchni argentyńskiego pochodzenia, która chce zdobyć gwiazdkę Michelin. Jest bardzo dobra, ale powrót do kosztów luksusowej restauracji wymaga czasu i dużo, dużo pieniędzy...
Współtworzą tę stronę dodaj treści

Ta strona powstała dzięki ludziom takim jak Ty. Każdy zarejestrowany użytkownik ma możliwość uzupełniania informacji o filmie.
Poniżej przedstawiamy listę autorów dla tego filmu:

1
Kristo
48 pkt.
2
agatkar16
1 pkt.
Więcej informacji

Ogólne

Czy wiesz, że?

  • Ciekawostki
  • Wpadki
  • Pressbooki
  • Powiązane
  • Ścieżka dźwiękowa

Fabuła

  • Opisy
  • Recenzje
  • Słowa kluczowe

Multimedia

Pozostałe

Proszę czekać…