Nominowany do Emmy serial kulinarny odsłania sekrety świata soczystych przysmaków z grilla, które przyrządzają szefowie kuchni z USA, Australii i Meksyku.
Wywodząca się z tradycji Majów cochinita pibil (wieprzowina gotowana na wolnym ogniu) od Rosalii Chay Chuc zmieniła jej skromny dom w cel kulinarnych wycieczek.
W młodości Rodney Scott przygotowywał na grillu całego prosiaka dla rodzinnego sklepu. Teraz jest nagradzanym kucharzem z popularną restauracją w Charleston.
Nominowany do Emmy serial kulinarny odsłania sekrety świata soczystych przysmaków z grilla, które przyrządzają szefowie kuchni z USA, Australii i Meksyku.
opis dystrybutora
Ta strona powstała dzięki ludziom takim jak Ty. Każdy zarejestrowany użytkownik ma możliwość
uzupełniania informacji o filmie.
Poniżej przedstawiamy listę autorów dla tego filmu: